Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lesz valaki rosszfiú?
Figyelt kérdés
Sokat mondják, hogy a lányok a rosszfiúkra buknak, na de ez napjainkban mit is jelent? Mit csinál egy rosszfiú? Gondolom azért nem csak annyit, hogy bunkó és tiszteletlenül bánik másokkal...2012. jan. 28. 23:00
1/8 Talán én? válasza:
legyél köcsög alapári bunkó
de közben
vicces hülye bolondos és megértő...
3/8 anonim válasza:
Ha a szupercsapatban leszel egy izmos fekete,akkor rosszfiú leszel.Addig meg nem lehet szándékosan annak lenni, ahogy viccesnek, vagy bárminek, ami természetfüggő.
4/8 anonim válasza:
legyél vagány bele való szívdöglesztő kicsit rafkos ,huncut de ne rámenős illetve magabiztos :)
5/8 anonim válasza:
ejjha 23:01-es!
Nem is rossz gondolatok! Bár utálom a blogoló embereket mert a legtöbbjük a valóságban már nem tudja érvényesíteni azt amit gondol. És talán te sem. Ha fiú vagy ( bár úgy vettem ki hogy lány) akkor egy tipikus jófiú ,ha meg csaj akkor vagy egy gép előtt ülő kis álmodozó cafka vagy NEM de akkor is titeket is simán megdughat egy rámenős jóképű Ő NEM OLYAN-nak tűnő roszfiú ;)
Üdv . Egy "rosszfiú" -bár szánalmasnak tartom ezt a szót- És igazam is van mert akkorát tüsszentettem hogy majdnem felborult a szék!
6/8 anonim válasza:
Igen, egy tipikus jófiú vagyok aki nem tudja ezeket érvényesíteni, de gondoltam leírom, más hátha tudja. :D
7/8 anonim válasza:
"köztünk férfiak között nincsenek hasonlók?"
Megvan. Úgy emlékeztem csaj vagy ! Hát jah akkor tényleg eltaláltam. Nem baj marad a marok tesó, semmi gáz ;)
8/8 anonim válasza:
Legyél képes az ujjad köré csavarni akár egy mosollyal. Ugráljon utánad mint egy kiskutya. Bármit kérsz tőle legyen kezes bárány. Ez a rosszfiúk speciális képessége amit utálok. Ha késztetést érzek rá, hogy valakinek a kedvében járjak az tutira rosszfiú... Meg az is rosszfiús tulajdonság, ha pontosan tudod, hogy egy lány mire gondol, mit akar hallani és ezt ki is használod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!