Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Zavarja-e a lányt ha megcsókol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarja-e a lányt ha megcsókolja a fiú?

Figyelt kérdés
Egész pontosan arra vagyok kiváncsi, hogy mennyire zavarja-e a lányt, ha fiú megcsókolja, de nem jön be neki. Múltkor nagyon szerettem volna megcsókolni azt a lányt, akivel régóta jóba vagyok, de féltem, hogy nem akarná, és ezért nagyon kiakadna vagy hisztizne, esetleg pofán vágna. Vélemények?
2009. máj. 29. 22:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát egyértelmű, nem?xD ha nem jön be egy csajnak egy srác, esetleg undorodik tőle, akkor hogyne zavarná? Am szerintem nehogy lesmárolj valakit csak úgy simán, hogy odamész..xD
2009. máj. 29. 22:45
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy fiú sem szeretne olyan lánnyal csókolózni, akit nem szeret... Gondolj bele, te sem örülnél neki a helyében!
2009. máj. 29. 22:46
 3/9 anonim ***** válasza:
83%
Nem hiszem, hogy pofán vágna, inkább csak elhúzná a fejét ha nem akarja. Szép lassan próbáld meg és ha visszacsókol nyert ügyed van. Én is meglepődtem mikor 2 normál búcsúpuszi után a szájára is nyomtam puszit egy lánynak és tetszett neki.
2009. máj. 29. 22:48
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

ez fura kérdés!!

te örülnél neki ha egy fogatlan 80 éves odajönne és lesmárolna téged???!!

ha nem akarja akkor ne eröltesd ha pedig akarja azt ugyis látni fogod

5/9 anonim ***** válasza:
100%

Hááát....szeritem jobban jársz ha nem teszed meg. Nekem ilyen élményem nincs, engem egy buliban akart "lesmárolni" egy srác/azért ezt a szót használom, mert sztem az ilyen az nem csók, nem is ismertem előtte meg szerencsére nm találkoztam többet vele/, de az szörnyű vt, már nem tudtam hogy lerázni. Szerintem puhatolózz kicsit a lánynál, először probáld meg elhívni vhová stb kettesben és akkor majd látod, hogy alkalmas-e a helyzet. Remélem segítettem!

20/L

6/9 anonim ***** válasza:
100%
hát ha egyáltalán nem néz ki úgy hogy bejönnél neki, akkor szerintem ne ronts csak úgy ajtóstul a házba. én nem pofoznám meg, de hogy azonnal közölném vele hogy tartsa a 3 lépés távolságot az biztos. még ha esetleg be is jönne meg lenne is esélye nálam, akkor is egy ilyen hirtelen nyomulással tuti elcseszné.
2009. máj. 29. 23:38
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy érzed, hogy úgy alakul a helyzet, vagy ha szeretnél tovább lépni akkor azt csináld, hogy lassan közelítesz, és elég közel hajolsz hozzá, hogy egyértelmű legyen számára meg akarod csókolni, és ha nem akarja el tudjon húzódni. Így nem valószínű hogy pofon fog vágni, mivel hagytál számára lehetőséget tiltakozni, és hacsak nem nagyon hülye felfogja mit akarsz.
2009. máj. 30. 00:33
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem csókkal kéne kezdeni. Egy beszélgetés végén egy búcsúpuszi sokat elárul: ha egyáltalán még találkozni akar veled utána, legközelebb már tovább is mehetsz.
2009. máj. 30. 02:37
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Aki mer, az nyer!

Ha nem próbálod ki, sosem tudod meg, mit reagálna. Lehet, hogy te is bejössz a csajszinak, csak van valami hátráltató tényező. :D

Én lány vagyok, és ha régóta jóba lennék egy pasival (és nem lenne párom) és megcsókolna, nem hiszem, hogy hisztiznék érte..

2009. máj. 30. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!