Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Molett lányok, ha van párotok kicsit zavarja vagy téged zavar vagy okoz gátlást pl. a testalkat a sexben?
Én is husi vagyok (169/75), a párom pedig elég vékonyka (173/65). Engem az elején zavart, de mostanra teljesen eltűnt minden gátlásom. Hétvégén mindketten meztelenül vagyunk itthon. És mivel így nem zavar, szex közben végképp nem. A szexet élvezni kell! :)
20L
1. A testalkat számít! Egy molett csaj is lehet nagyon szexi, de egy nőiesen telt, vagy egy kislányosan vékonyabb sokkal szexibb lehet. Mármint nekem.
2. A viselkedés sokkal többet tehet a szexhez és vehet el, mint a testalkat! Egy ártatlan félénk szexéhes szűzkislánytól begerjedek, és az nagyon csábító. Viszont ha a csaj nincs jóban magával, mint a párom :( akkor ez a szexre is nagyon rányomja bélyegét és unalmas és egyhangú lesz!
3. Az utcán az ember szereti ha szép barátnő megy mellette, vagy legalábbis nem csúnyán kinéző. Márpedig a csúnya kinézet 100 kilóval sokkal egyszerűbben kivitelezhető mint pl 65-tel!
4. Egy molett csajjal volt egyszer egy egyéjszakás kalandom és olyan istenien még egyetlen csaj sem csinálta lovagló pózban!!!
5. A súly és a háj nem minden. A lényeg az eloszlás! Lehet a súlytól még szép nőies alakja valakinek és nézhet ki úgyis mint egy szalonnás magnumjégkrém!
gátlást nem hiszem hogy okoz inkább csak kevesebb pózt tudtok alkalmazni nem vok duciellenes de ember legyen a talpán aki megtart amikor a pasi áll te meg körbefonod a lábbadal az ölébe minimum terminátornak kell lenni
szóval nem okoz gátlást csak korlátok közé szorít
Utolsó, nem feltétlenül van összefüggés a kettő között.
Mert pl egy 180 cm magas 65 kg-os csaj vékonynak számít, egy 160 cm magas, szintén 65 kg-os meg már azért teltebb, mégis ugyanazt a súlyt kell emelni/megtartani...
+ Nem mind1, hogy a pasi erős, jó kondiban van, vagy ilyen kis elfújja a szél, mert annak az 50 kg is megerőltető...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!