Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Molett lányok, ha van párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Molett lányok, ha van párotok kicsit zavarja vagy téged zavar vagy okoz gátlást pl. a testalkat a sexben?

Figyelt kérdés
2009. máj. 29. 16:43
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszike a válaszokat.
2009. jún. 9. 11:44
 12/18 anonim ***** válasza:
Engem az elején nagyon zavarta a dolog mivel én sem vagyok vékony igazán (172/89), a barátom pedig nagyon vékony (182/60). Szóval eléggé zavarta a dolog, amig meg nem történt az első együtt alvás, utána viszont már nem érdekelt, mert tudatosította bennem,tettekkel nem szavakkal, hogy ő így szeret. Csak ez a fontos. (Egyébként miután összekerültünk minden diéta nélkül lefogytam 9 kilót, szóval még jó oldala is lehet a dolognak)
2009. júl. 20. 20:33
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
a párom szerint törékeny ,vékonyka vagyok (162/47), de én nagyon rosszul érzem magam előtte ,olyan húsosnak :$ ugyh mi mindig sötétbe szeretkezünk, kivéve ha elfog a hév:D akkor bárhol és semmi se zavar:$
2009. nov. 1. 23:15
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
165/74, imádok szexelni, és szex közben az élvezetre koncentrálok, nem arra, hogy hány kg vagyok, a pasim is nagyobb darab, am nem zavarja őt sem, hogy mekkora vagyok, nem erre figyel...;-P
2010. júl. 26. 15:10
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is husi vagyok (169/75), a párom pedig elég vékonyka (173/65). Engem az elején zavart, de mostanra teljesen eltűnt minden gátlásom. Hétvégén mindketten meztelenül vagyunk itthon. És mivel így nem zavar, szex közben végképp nem. A szexet élvezni kell! :)

20L

2010. júl. 29. 08:04
 16/18 anonim ***** válasza:

1. A testalkat számít! Egy molett csaj is lehet nagyon szexi, de egy nőiesen telt, vagy egy kislányosan vékonyabb sokkal szexibb lehet. Mármint nekem.

2. A viselkedés sokkal többet tehet a szexhez és vehet el, mint a testalkat! Egy ártatlan félénk szexéhes szűzkislánytól begerjedek, és az nagyon csábító. Viszont ha a csaj nincs jóban magával, mint a párom :( akkor ez a szexre is nagyon rányomja bélyegét és unalmas és egyhangú lesz!

3. Az utcán az ember szereti ha szép barátnő megy mellette, vagy legalábbis nem csúnyán kinéző. Márpedig a csúnya kinézet 100 kilóval sokkal egyszerűbben kivitelezhető mint pl 65-tel!

4. Egy molett csajjal volt egyszer egy egyéjszakás kalandom és olyan istenien még egyetlen csaj sem csinálta lovagló pózban!!!

5. A súly és a háj nem minden. A lényeg az eloszlás! Lehet a súlytól még szép nőies alakja valakinek és nézhet ki úgyis mint egy szalonnás magnumjégkrém!

2010. júl. 29. 10:26
 17/18 anonim ***** válasza:

gátlást nem hiszem hogy okoz inkább csak kevesebb pózt tudtok alkalmazni nem vok duciellenes de ember legyen a talpán aki megtart amikor a pasi áll te meg körbefonod a lábbadal az ölébe minimum terminátornak kell lenni

szóval nem okoz gátlást csak korlátok közé szorít

2010. júl. 29. 13:43
 18/18 anonim ***** válasza:

Utolsó, nem feltétlenül van összefüggés a kettő között.

Mert pl egy 180 cm magas 65 kg-os csaj vékonynak számít, egy 160 cm magas, szintén 65 kg-os meg már azért teltebb, mégis ugyanazt a súlyt kell emelni/megtartani...

+ Nem mind1, hogy a pasi erős, jó kondiban van, vagy ilyen kis elfújja a szél, mert annak az 50 kg is megerőltető...

2010. júl. 29. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!