Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Molett lányok, ha van párotok kicsit zavarja vagy téged zavar vagy okoz gátlást pl. a testalkat a sexben?
Engem nem zavar, mert a párom 190 cm magas és 110 kg-os erős ember, nem pedig egy vézna alak! Egy gebe férfival eleve szóba sem állnék, tehát hülyén sem néznék ki mellette!
(lehet lepontozni)
Köszi a válaszokat, de én nem pontozta és pontozok le senkit.
És hány mennyi a súlyotok?
rem nem baój ha megkérdem csak hogy magammal be tudjam azonosítani
amúgy is anonim
Én jobban szeretem a "kellemesen gömbölyded" kifejezést... :D
És a szex fantasztikus a párommal, bár ő sem vékony, inkább macis. Egy nő akkor a legszexisebb és legizgatóbb, ha ki van békülve önmagával, élvezi a szeretkezést, a szexet és nem azzal van elfoglalva az ágyban, hogy "jaj, mi lesz ha meglátja a kis párnát a hasamon, vagy a vastagabb combomat".
A párom pedig imád mindenestül, ha picit diétázom, rögtön szóváteszi, hogy ne tüntessem el a nagy melleimet és a kerek popsimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!