Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet facebook-on megismerkedni egy lánnyal?
Én egy discoban láttam egy srácot, pár szót váltottunk, és sajnos semmit nem tudok róla. (se név, semmit) Ha véletlenül ráakadnék facebookon, tuti bejelölném, vagy megbökném. :D
Ennek ellenére nem vagyok én se ennek a netes ismerkedésnek a híve.
21/L
Ez általában változó, van hogy engem bejelölnek és üzit is írnak, van hogy csak utóbbi..amúgy általában nem reagálok ezekre semmit..mert olyan is az illető..persze ha szimpatikus meg látom hogy tényleg normális, szívesen beszélgetek vele.
Szerintem ne jelöld be, mert személyesen (még) nem ismered, csak írj neki pár sort:)
20l
megbökés.... ÚÚÚÚÚÚRISTEN. hova haladunk??
amúgy meg megbökni tudtommal nem tudsz olyat, aki nem ismerősöd.
csak úgy jelölgetni ne kezdj el, mert ha normális fajta, és nem csak az ismerősöket gyűjti, akkor nem fog visszajelölni. írhatsz neki, de szerintem ne számíts sok jóra, rám is írtak már páran, de én elküldtem őket...
Szerintem meg, ha pl. megbököd, akkor ha szimpi vagy neki akkor visszabök, ha nem akkor egyszerűen törli a bökésedet. Ha üzenetet írsz, dettó.
Nekem is írtak már többen, meg megböktek, de mivel nekem nem tetszett az illető, egyszerűen töröltem a bökést, vagy az üzenetet (reagálás nélkül). Lehet (sőt tuti), ha olyan írt volna, vagy bökött volna meg, aki bejön, akkor reagáltam volna.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!