Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok ma már normális pasit, akivel elveszíthetem?
Lassan 19 éves lány vagyok, még szűz. Pár hete szakítottam a barátommal akivel már majdnem eljutottunk odáig, de Ő mondta, hogy várjunk még vele...:/
Már 2 hónapja jártunk és én már nagyon kívántam, nagyon ki voltam éhezve, erre otthagyott. Bumm.
Most itt vagyok szingliként, még jobban kiéhezve, még jobban kívánom a szexet ám nincsen kivel. Jó lenne végre valaki, aki szépen" kezelésbe fogna", tanítana vagy nem tudom.XD
Egyébként lánnyal is simán kipróbálnám, halál komolyan. Volt már rá többször példa, hogy barátnőmmel smároltam, de tiszteletben tartottam őt és nem mentem tovább, mert ő nem olyan...váááh de nehéz volt.
Ötletek?
Naa nem vagyok én divatbiszex..:/ Csak kíváncsi.
Ne bántsatok, mert csak kétségbe vagyok esve, hogy lemaradok a többiektől...
"lemaradni"
Hmm én is ezt érzem, de most jó lenne vmi életszínvonal javító az érettségiroham előtti stressz miatt.
Én nem tartok a szextől meg nem nehéz csinálni sztem de nem vagyok az a nagyon népszerű:/ Hát ez van, majd randizgatok, próbálkozok tovább...
F18,5 (hogy repül az idő... :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!