Normális, hogy félek attól, hogy elveszíthetem a babát?
Szia!
Ne gondolj folyton rosszra, mert bevonzod (tapasztalat)!
Csak pozitívan, egy babának örülni kell, de azt is csak óvatosan.
Problémamentes babavárást kívánok!
Hát, amikor nekem tavaly + lett a teszt (egy év után) majd kiugrottam a bőrömből, túlságosan örültem, de közben végig az motoszkált a fejemben, hogy nem mehetek el táppénzre rögtön a munkahelyemen szó nélkül, mert mi van, ha nem marad meg, hogy fogadják majd, hogy mégis jó ott dolgozni, remélem érted. Szóval mindig ott motoszkált bennem, hogy mi van, ha nem marad meg? Hát el is ment szegénykém, 5-6 hetesen.
A barátnőm most babás, 8 hetes, kérdezgettem, hogy gondolkodott-e már neveken, meg ilyesmi, és mondta hogy nem még, ma mondta először, hogy már nézegette (tegnap genetikai tanácsadáson volt, bizonyos okok miatt) Szóval ő örült, csak nem mert tervezni. Fura dolog ez.
Én ha most babás lennék, azoknak mondanám el, akiknek azt is, ha nem marad meg, és várnék, szép csendben, a párommal örülnék, azt hiszem, ha kibírnám, így több mint két év után.
Azt akartam ezzel a hosszú válasszal, arra gondolj, hogy minden rendben lesz, ne szaladj még előre az ábrándozással, lesz rá idő, vigyázz magatokra, és nem lesz baj, ezt tartsd szem előtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!