Miért fáj jobb oldalt alul a hasam? Elveszíthetem a babát?
Már ne is haragudj, de miért ide írogatsz, amikor ilyen fontos dologról van szó? Ki fog itt neked látatlanban okos tanácsot adni? Én a helyedben azonnal visszamentem volna az orvoshoz, vagy kerestem volna más orvost, aki meg tud nyugtatni, hogy nincs nagy baj.
Jobbulást neked és kívánom, hogy a babád ebből semmit ne vegyen észre és egészségesen megszülethessen.
Szia!
Én 28hetes vagyok. Detto ugyanez, csak azzal a különbséggel, hogy én a terhességem eleje óta folyamatosan beteg vagyok. Hiába minden...bármilyen vitamin, gyógyszer, bármilyen sok ruha.... Most volt nemrég tüdőgyulladásom, tüszős mandulagyuszival, arcüreggyuszival, de már megint meg vagyok fázva, éppen torokgyulladás. Én minden héten az orvosnál ülök. Pont azért, mert féltem a picit. Nekem a 3.babám, és itt már a méhfal nem olyan erős, és egy erősebb köhögéstől megrepedhet a magzatburok.
De ugyanott fáj mindig, mint Neked.
Én a helyedben inkább elmennék feleslegesen a dokihoz, minthogy baja legyen. Nézesd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!