12 hetes terhes vagyok, es 2 napja fájdogál a hasam alat jobb és bal oldalon. Nagyon félek, hogy elveszithetem a babámat. Mit tegyek?
Szia!
Én 14 hetes vagyok, nekem is szokott fájni a hasam, elég sokat. Alul is, petefészkemnél is, mindjárt megjön érzésem is szokott még lenni. Ne aggódj! Ez teljesen normális! Attól van, hogy nyúlnak a méhtartó szalagjaid, a baba csinálja magának a helyet. :)
Boldog babavárást, ne idegeskedj!
nálam is ugyan ez volt!! ne aggódj, teljesen normális, tágul a méhed. én is megijedtem előszőr, de a doki mondta, h ez a normális. később lesz még ilyen bőven, mármint feszülés az alhasban :))
kellemes babavárást
Szia!
Én ugyan csak 10+5 hetes vagyok, de a hét elején nekem annyira fájt a pocim, hgoy már fekve sem múlt el, tehát fogtam magam és eltrappoltam az orvoshoz. Méhszáj teljesen zárt, a baba meg épp aludt, mikor néztük:D:D:D:D Gyönyörű volt, még sosem láttam ilyen szépnek, ezért már megérte elmenni:D Amúgy pedig az orvos közölte, hogy front van, ilyenkor minden jobban fájhat, pihenjek nyugodtan, és ha nem múlik a fájdalom, duplázzam meg a magnéziumot..:)
Kitartás, nincs ott semmi baj:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!