Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok nagy része, miért nem szereti a jóképű, tehetős srácokat?
Azt hiszem, a kérdező is "jóképű,tehetős" nek érzi magát, és benne is ott van a nagyképűség.
Egy normális lánynak nem az kell, hogy tele legyen a tárcád, hanem hogy okos,értelmes, tűrhetően kinéző,nem nagyképű pasi legyél.A pénzeddel nagyon kevesen foglalkoznak,a pénzéhes qrvák.
Az meg hogy jóképű,olyan, hogy lehet tetszel 100 lányből 10nek,vagy 20nak, de mindenkinek nem fogsz jóképű lenni.
Jajj kérdező.Ki dönti el,hogy ki a csúnya,áltagos,vagy eszméletlen jóképű?
A barátom szemüveges,alacsony,vékony,úgy néz ki mint valami tudós.:D Sok csajnak nem jön be..Én meg imádom és szerintem jóképű.
Ja,és nekem több pénzem van mint neki,ha ebbe kötne bele valaki...
Fordítva pedig,én se vagyok egy szépségkirálynő.Mégis volt olyan aki szerint nagyon szép vagyok,meg olyan is akit különösebben nem érdekeltem,sőt olyan is volt aki szerint nem vagyok szép..
Izlések és pofonok.
Ne hallgass az itteni válaszokra, nem tudhatod, hogy igazából ki ül gép mögött.
Én már csalódtam itt a gyiken mert egy személyről kiderült, hogy nem is olyan amilyennek itt írta magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!