Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok nagy része, miért nem szereti a jóképű, tehetős srácokat?
Nekem volt kigyúrt, gazdag pasim, nem tartott sokáig, mert nagyon beképzelt volt, csak magáról beszélt. A munkája volt a number 1, a nő csak a második volt, és nem találkoztunk sokszor...
Majd bemutatott a mostani férjemnek, aki jól keres, (asztalos) de mérnöknek tanult.
Nagyon boldogok vagyunk, odafigyel, én vagyok az első, nem a munka, és nagyon jól megélünk!
A nőknek nem mindig a pénz kell, és a kigyúrt pasi! Akinek az kell, az lehet a pénzedért szeret, és nem azért aki vagy!
mert a csajok túlnyomó része csak azért nyomatja ,h jaj nem a pénz a lényeg stb mert nem akarják magukkal is növelni azt a csoportot akik szopnak az ujj kocsiért ...
Pedig szerintem a fele aki azt mondja ,h nem az valójában ,h a fszba ne menne bele ilyen kapcsba minden megvan pénz,szépség,stb kamu az egéssz !!!
Itt csak a fiúk mondják azt, hogy gazdagnak kell lenni, meg hogy a lányok csak szexre jók, ezek többnyire csalódott fiúk, akik ezzel próbálják megmagyarázni, hogy miért nem kapnak nőt.
Nekem személy szerint rossz előérzetem van a gazdag fiúkkal, kicsit olyan, mintha én is csak egy lennék a gazdag gyűjteményéből, vagy meg akar vásárolni, ilyesmi. Tartok tőlük.
21/L
Hidd el, szakadt rongyokban,nulla zsével, de megnyerő modorral, műveltséggel, kultúrával, humorral hamarabb ujjaid köré csavarod a lányokat.
Tehát ez nem pénz kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!