Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helytelen lenne összejönnöm a legjobb barátom volt barátnőjével?
Na akkor engem lepontozhattok hajrá de most akkor is elmondom..
NYUGODTAN ÖSSZEJÖHETSZ vele.
Nekem legjobb barátom mászottrá a barátnőmre mikor elkezdtünk úgy érdeklődni egymásiránt. Szemétvagyok de azt mondom szerencsére csak 1-2hétig tartott nekik mert a srác bunko volt a lányal. Mikor meg kettesben voltak a lány majdnem mindig sirva hagyta ott mert annyira szemét volt vele :@... Mi már 1hónapja és párnapja vagyunk együt és nagyon boldogok vagyunk. A haverommal most rosszban vagyunk de nem ő haragszik rám hanem én rá de nem a lány miatt.
+ Nekem az a lány akit tényleg szeretek bármit megér!!!
Wáááááá.... hogy nézen már ez ki? :S
" Szia, hallom szakítottál a nőddel, ha már nem kell neked, én még így ezüst érmesként kipróbálhatnám egy körre? "
" Szia, látom, már nem vagytok együtt, de most mennem kell, mert a volt barátnőd randizna velem...ha nem gond "
" Szia, képzeld, a volt barátnődnek bejövök..."
A válaszom a kérdésedre: FÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJJJJ!!!
Fiú/19
" szia, lenyúltam a nődet...aztmondta hogy már úgysem jártok.."
még mindig undorító dolognak tartom...
Tök jó, lepontoznak, mert azt mondtam, ne jöjjön vele össze...
Komolyan mondom, már nem merek sehova sem írni, mert lepontoznak az értelmes válasz miatt.
Szánalmas...
Figyelj ez rajtad mulik de altalabban helytelen dontes lenne..
Gondolj bele ha a csajal roszba van akkor hogy mentek kozos programokra vagy ilyesmi , a masik meg a baratnod visza tartana h talakoz vele a baratod se akkarna anyira veletek talalkozni .. egy ido utan mar nem is lenne baratsag..
Te dontesz mi fontosabb? ha szerelmes vagy bele megint mas teszta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!