Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne esély, vagy ez így felejtős?
Figyelt kérdés
A főiskolán egy srác nagyon tetszik, aki 2 évvel felettem jár. A nevét tudom, de ennyi, facebookon fent van, de fél éve járok a suliba, és kb 2x láttam, akkor is csak elmentünk egymás mellett. Lehetetlen még beszélnünk is, még a saját szaktársaim között is van olyan, akivel megértjük egymást, de mégis havonta ha 2x beszélünk. Aki jár fősulira, az tudja hogy van ez. Szóval "élőben" lehetetlen lenne kezdeményeznem. Felmerült bennem az, hogy bejelölöm esetleg fb-on, úgyis egy suliba járunk. Az nagyon gáz? vagy hagyjam a fenébe? Tudom, kezdeményezne ő, ha bejönnék neki, de most elmegyek mellette, és kiáltson utánam? Tényleg lehetetlen ez a helyzet, ráadásul ő nagyon a nevemet se tudhatja. Ne alázzam meg magam, hogy ismeretlenül jelölgetem, és hagyjam a fenébe?2012. jan. 22. 23:04
1/5 anonim válasza:
én marha gáznak gondoltam ánno bejelölgetni azokat, akik velem egy egyetemre járnak. nemrég tisztult le előttem a kép, hogy mindenki ezt csinálja,és abszolút senki nem lovagol azon, hogy ez mekkora gáz :D szal szerintem nyugodtan jelöld be, aztán ez nem garancia arra, hogy bármerre is megmozdul az ügy,de hátha.
2/5 A kérdező kommentje:
igen, én is ezért gondoltam a jelölésre, mert ahogy bekerültem a suliba,az első hónapban rögtön plusz harminc ismerősöm lett, mind ők jelöltek be.
2012. jan. 22. 23:24
3/5 anonim válasza:
Szerintem is jelöld be.
Amúgy honnan tudod a nevét?
Anno egy bnőmnek I. éves korában megtetszett az egyetemen az egyik HÖK-ös srác, bejelölte iwiwen, és írt neki üzit, de csak sulival kapcsolatos dolgot kérdezett tőle. Végül összejöttek :D Részletekre nem emlékszem (ennek már 6 éve), de a bnőm nem volt rámenős, csak valahogy úgy alakítgatta a dolgokat... adta magát a helyzet.
Sok sikert :)
4/5 anonim válasza:
Engem nyáron jelölt be egy lány. Másnap találkoztunk. Még azt sem tudom, hogy látott-e valaha. A barátnője ajánlhatott be.
5/5 A kérdező kommentje:
van úgy 20 közös ismerősünk, és azért tudom a nevét... hát jó lenne, ha nálam is úgy végződne, hogy összejönnénk, de ez csak a szerencse kérdése:)
2012. jan. 23. 10:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!