Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit szólnátok, hogy ha a lány hívna el titeket valahova?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel úgy érzem, hogy kölcsönös a szimpátia.
Sokszor mosolyog rám és köszön,próbál a közelemben lenni,(ilyenkor általában zavarban van)de úgy érzem, hogy nagyon félénk és nem mer lépni.Én is zavarban vagyok a közelében,de talán egy kicsivel jobban kezelem a helyzetet!
Gondoltam arra,hogy elhívnám valahova...szerintetek jó ötlet lenne?
És még ha el is hívnám akkor csak egyszerűen menjek oda és ,,Szia!Arra gondoltam, hogy elmehetnénk valahova,ha van kedved hozzá!?" Nem túl nyers így egyből ez?
Köszönöm a válaszokat!:)
2012. jan. 22. 20:18
21/23 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Először küldj egy fotót magadról nekem, és utána esetleg gyakorolhatsz velem, hogy elhívsz valahová... jó?
Ingyen adok neked gyakorlási lehetőséget! :)
22/23 anonim válasza:
Menj oda, de valami olyat mondj, ahol van egérút és nem kell azonnal igent vagy nemet mondani. Inkább írd fel a számod egy cetlire, menj oda és mond neki h: "ha van kedved megihatnánk egy teát" és a kezébe nyomod és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!