Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Mit szólnátok, hogy ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit szólnátok, hogy ha a lány hívna el titeket valahova?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akivel úgy érzem, hogy kölcsönös a szimpátia.

Sokszor mosolyog rám és köszön,próbál a közelemben lenni,(ilyenkor általában zavarban van)de úgy érzem, hogy nagyon félénk és nem mer lépni.Én is zavarban vagyok a közelében,de talán egy kicsivel jobban kezelem a helyzetet!

Gondoltam arra,hogy elhívnám valahova...szerintetek jó ötlet lenne?

És még ha el is hívnám akkor csak egyszerűen menjek oda és ,,Szia!Arra gondoltam, hogy elmehetnénk valahova,ha van kedved hozzá!?" Nem túl nyers így egyből ez?

Köszönöm a válaszokat!:)

2012. jan. 22. 20:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
basszus ez már, hogy nemet mondasz aztán még győzködjön a csaj?
2012. jan. 22. 20:59
 12/23 anonim ***** válasza:
mi ez már
2012. jan. 22. 20:59
 13/23 anonim ***** válasza:
Szedjük föl a pasit, az állati jó, mert majd neki áll följebb, ha mégsem működik a dolog mert nem ő kezdeményezett. Nem igaz, a lányok fessék ki magukat, legyenek mindig dögösek, aztán ha lerázza őket a gyerek akkor még próbálkozzanak újra, mert igazából nem úgy gondolta, hogy nem tetszik, csak meg kell hódítani a szerencsétlent
2012. jan. 22. 21:02
 14/23 anonim ***** válasza:
túl jó dolga lenne a srácnak de tedd meg:p
2012. jan. 22. 22:46
 15/23 anonim ***** válasza:
kérdező megmondanád a keresztneved? Kérlek!! :)
2012. jan. 22. 23:52
 16/23 A kérdező kommentje:

Hát Kedves Utolsó!Attól félek,hogy még lebukok itt a végén:P

Köszönöm szépen a válaszokat!:)

2012. jan. 23. 15:43
 17/23 anonim ***** válasza:
Kérdező, megírnád, mit reagált, mikor elhívtad? Ill. hova mentek?:)
2012. jan. 23. 16:51
 18/23 A kérdező kommentje:
Szívesen megírom,hogy ha már megtörtént a dolog,de egyenlőre még nem tudom, hogy mit is tegyek...?!
2012. jan. 23. 17:00
 19/23 anonim ***** válasza:
Szerintem ahogy te írtad, az pont jó. Nem kell túlfilózni a dolgot. Ha meg akar ismerni, akkor úgyis igent mond, ha nem, akkor nemet, attól függetlenül hogy hogyan is teszed fel a kérdést neki :) Aztán majd kitaláltok közösen valami programot.
2012. jan. 23. 17:25
 20/23 anonim ***** válasza:
Szerintem egy rövidebb-hosszab beszélgetés után mondd neki ezt, és akkor, amikor ketten vagytok, vagy legalábbis nem hallja az egész osztály. Legyen olyan, mintha nem ezen filóztál volna egész eddig, csak pont most pattant ki a fejedből. És először valami semlegesebb helyre hívd el, még megijed (ha nem, akkor meg ott a legközelebb, illetve ő is ajánlhat mást).
2012. jan. 24. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!