Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki tud mondani Budapesten egy helyet, ahol lehet biliárdozni, és elég kulturált egy randihoz?
Én kettő helyet mondanék, ami tapasztalat. :)
Egyik a Westend játéktermében található billiárd terem. Egy hatalmas külön helység, igényes hely, szépek az asztalok, tisztsaág van, van italpult, kiszolgálás. (mellesleg nem is drága)
Ne tévesszen meg hogy a Westendben van, attól még nagyon jó, és igényes.
Amit még nagyon ajánlok, ez az Atlantis billiárd. Ez egy étterem, és billiárd terem is egyben. Szerintem ez is minden igényt kielégít, és kultúrátl. Adok linket is: [link]
Sok sikert!
Budapest elég nagy. Kb minden plázában van ilyen hely.
És még ezer.
Szerintem guglizd meg, lehet jobban jársz.
Igen, én is többször vittem már csajt az Atlantis-ba, mert le lehet ülni beszélgetni is, zenét is lehet berakni, jók az asztalok, stb. Nincs tömeg. Van előtte parkoló, metró- és éjszakai megálló (Forgách utca)
A Noiret se rossz az Arany János utcai metrómegállótól 5 percre.
A többi hely általában vagy igénytelenebb (kocsmák, kocsma-jellegű biliárdos helyek, kisebb és igénytelen asztalok, egérrágta golyók, béna környezet), vagy pedig inkább biliárdozni (és/vagy snookerezni) lehet ott, mintsem randizni (lásd: Billiard Art: legjobb asztalok, sok asztal, igényes, stb... viszont minden billiárd asztalhoz csak egy picike asztal és két szék... viszont játszani itt lehet a legjobban).
Egyékbént a XI. kerületben a Gold, vagy a Black Ball is jó választás... de ezt a kettőt gyakran keverem melyik melyik (egymáshoz közel vannak). Amelyik közelebb van a Dunához (Gold?), ott tök jó ülő alkalmatosságok is vannak, meg minden.
Én is vittem már egy csomó csajt biliárdozni, első randin is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!