Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vettem a barátnőmnek 2....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vettem a barátnőmnek 2. találkozás alkalmából egy Rolex órát, és faképnél hagyott. Mi lehet a baj? 17/F

Figyelt kérdés
Pedig csak valami egyedit akartam neki venni...
2012. jan. 20. 22:10
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
66%
kamukérdés
2012. jan. 20. 22:21
 12/29 anonim ***** válasza:

En tippjeim:

1 Fake

2 Ugy erezte meg akarod venni, esetleg felt attol, hogy nem tudja viszonozni.

3 Az orat megtartotta, o boldog, te meg kaptal egy lecket mennyire bizhatsz a nokben.

Nagyon nagy baz az ha a ferfi igazan gazdag, soha nem tudhatja oszinten szereti-e a parja.

2012. jan. 20. 22:22
 13/29 anonim ***** válasza:
*baj
2012. jan. 20. 22:22
 14/29 A kérdező kommentje:
Igen, ez baj a gazdagsággal...
2012. jan. 20. 22:24
 15/29 anonim ***** válasza:
Gondolom a márkás,drága cuccok meg vannak!! Ezt nem szeretik vagy irigyik h nekik nincs olyan mint neked!! De azért egy 360.000ft Rolex órát venni egy lánynak 2.randin!!! :OOO hát hűűű.....
2012. jan. 20. 22:24
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan, ti ezt tényleg beveszitek? Melyik az a 17 éves fiú, aki ilyet csinál? Ráadásul ilyen összegben? Szülei felnyársalják, ha megtudják...ugyan már.
2012. jan. 20. 22:26
 17/29 A kérdező kommentje:

Valahogy álcázni kellene a gazdagságot legközelebb, ha megint találkozok valakivel.

Nem értem miért kell mindenért irigykedni az embereknek...

2012. jan. 20. 22:28
 18/29 anonim ***** válasza:

Ha álcázni akarod, akkor lehetőleg se gyémánttal,se rolexszel ne állíts oda a lány elé :D

Egyébként már ne is haragudj, de én még hozzád is vágtam volna. Ez nem irigység, ez jóformán megalázás. Nem mindenki megvásárolható. Nemes gesztus egy szál rózsa, egy szelet csoki, de még ez sem szükséges. Viszont ez inkább annak a mutogatása, hogy ennyi ismeretség után ennyit áldozol, vajon később mit is nyújtanál.

Ezt egy értelmes nő eléggé sértőnek érzi.

2012. jan. 20. 22:30
 19/29 kavics111 válasza:
hát szerintem manapság a szülők talán másképp állnak a dolgokhoz,és szívesen adnak ennyi pénzt h gyereküknek jó legyen vagy boldog nem? :)
2012. jan. 20. 22:34
 20/29 anonim ***** válasza:

F

A

K

E

2012. jan. 20. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!