Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy kerüljek vele kapcsolatba?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kerüljek vele kapcsolatba?

Figyelt kérdés

Tehát van egy lány a suliban ő egy osztállyal lejjebb jár! Most 9.-es nagyon csinos de nem tudom hogy tudnék vele beszélni! Fb-n ismerősök vagyunk de nem tudom hogy mit csinaljak! Szunetekben a baratnoivel log akik nekem nem nagyon szimpatikusak es igy nem megyek oda hozzajuk mert leri hogy szivnak a verem! A masik dolog hogy ha esetleg elutasitana a lany idegesitene ha az osztalyunkban ezzel szivathstnanak! Ugyhogy mindenkepp interneten szeretnek irni neki... a kerdesem hogy mit?

Köszi a valaszokat! 18/F

2012. jan. 20. 21:23
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Koszonom egyebkent a valaszokat!
2012. jan. 20. 22:03
 12/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom,hogy változtassatok ezen.
2012. jan. 20. 22:06
 13/20 A kérdező kommentje:
Szerintem nagyot tudna dobni az onbizalmomon ha osszejonnek vegre valakivel! Ezert olyan fontos hogy ne szurjam el mert akkor joideig nem fogok csajozni...:D
2012. jan. 20. 22:12
 14/20 anonim válasza:
szerintem fb-n kezdj el vele beszélgetni simán írj neki szia hogy vagy meg ilyesmi a többi jön magától aztán majd barátok lesztek találkoztok ha úgy megismeritek egymást és kiderül ha ketten lesztek hogy mi lesz:)
2012. jan. 20. 23:35
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem olvastam végig a válaszokat, de menj oda hozzá, hívd félre, hogy szeretnél vele kettesben beszélni. Az látszik valakin ha értelmes és ha ő az akkor, nem lesz veled köcsög..nem kell félni attól, hogy odamenj egy lányhoz. Én kifejezetten örülök ha odajönnek hozzám. Lehet, hogy nem tetszik a fiú, de nem vagyok bunkó vele...
2012. jan. 24. 16:11
 16/20 A kérdező kommentje:

Utolsonak koszi!

A lany szerintem ertelmes de a baratnoin annyira latszik hogy pics@k hogy elkepeszto! Na meg ha nemet is mond utana ha eljut az osztalyba tiszta ego szerintem...

2012. jan. 24. 21:34
 17/20 anonim ***** válasza:
Akkor hagyd békén,keress mást.
2012. jan. 24. 22:07
 18/20 anonim ***** válasza:
Pont azért írtam, hogy hívd őt félre. Mert inkább arról beszéljenek, hogy vajon mit akarhattál tőle, mint, hogy arról ha nemet mondott. Esetleg megkérheted, hogy ne beszéljen erről a barátnőinek, de ha nem lépsz semmit, akkor csak szenvedni fogsz. Én mindig aranyosnak tartottam, ha valaki oda jött hozzám, szerintem jó dolog, jobb mint azok, akik csak facebookon mernek írni, de élőben meg nem jönnek oda.
2012. jan. 25. 11:29
 19/20 anonim válasza:
ha ennyire nem mersz lépni akkor hagyd az egészetxddd
2012. jan. 31. 15:36
 20/20 anonim ***** válasza:

21:34 es ez rossz tanács! Ha meg meg akarják verni fusson el, mi?! Cccc...

Tessék: [link]

2012. febr. 4. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!