Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Néha látok egy fiút a buszon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néha látok egy fiút a buszon, hogy kerüljek vele kapcsolatba?

Figyelt kérdés
Azt hiszem bejövök neki, mert mosolyog, sokszor néz, és a megállóban mindig előttem járkálgatott. 17l
2011. máj. 7. 22:26
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan oda mehetsz te is. Mosolyogj rá és adj olyan jelet, hogy szeretnéd ha oda menne.
2011. máj. 7. 22:29
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló a helyzet :D csak én fiú vagyok és a lány egyhelybe áll és fosok oda menni :D hova valósi vagy?:D
2011. máj. 7. 22:38
 3/10 [R]-a-m-p-a-g-[E] ***** válasza:
Nyomd meg a vészcsengőt!
2011. máj. 7. 22:40
 4/10 A kérdező kommentje:
Szeged. :D
2011. máj. 7. 22:41
 5/10 anonim ***** válasza:
Na most egy világ tört össze bennem :/ akkor nem te vagy :( de egy próbát meg ért :D amúgy szerintem menj oda hozzá :) én örülnék ha a lány oda jönne hozzám ha már én nem merek :D
2011. máj. 7. 22:46
 6/10 A kérdező kommentje:
Jó, de mégis mivel menjek oda hozzá? :D
2011. máj. 7. 22:53
 7/10 anonim ***** válasza:
Szemezz vele. Vagy ne kapaszkodj és a kanyarban ess az ölébe!
2011. máj. 7. 22:53
 8/10 anonim ***** válasza:

Jegyeket, bérleteket! Ordíts rá. :D Megfog lepődni, de utána poénosan felfogjátok az egészet és lesz közös téma. :)

Nem pont ez de ilyen poénos fellépésed is lehet.

2011. máj. 7. 22:56
 9/10 anonim válasza:
Egyszerű!! Menj oda és mond meg neki hogy tetszel nekem!! Én ezt csináltam egy lánnyal és már fél éva együtt vagyunk !(: sok szerencsét!
2011. máj. 9. 06:02
 10/10 A kérdező kommentje:
Simán megtenném ha tudnám biztosan, hogy nem fog elutasítani... :D
2011. máj. 9. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!