Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kerüljek kapcsolatba egy olyan lánnyal, akinek semmilyen netes fiókja nincsen?
Iwiw-je van de féléve nézett rá utoljára, és nincs facebookja sem. A myVIP-en pedig egy hónappal ezelőtt járt... Szóval mégis hogyan kerüljek kapcsolatba vele? Nem ismerem egyáltalán és fogalmam sincs hol fogom legközelebb látni :( van egy nővére aki a sulimba jár, őt sem ismerem de neki viszont vannak elérhetőségei... De az, hogy őt kérdezném meg, az szerintem elég gáz :P
köszi a tanácsokat!
18/F
találj ki vmi jó érvet h miért keresed a tesóját
emailcímet se tudsZ?
írsz a nővérének, hogy: "szia, szeretnék a Mancikával beszélni, de nem tudom semmilyen elérhetőségét. van neki olyan e-mailje vagy más fiókja, amit szokott nézni? vagy szerinted inkább telefonon elérhető? segítséged köszönöm: Dönci"
ha amúgy rendes, normális fiú vagy, nyilván fog erre valamit írni.
Kérdezd meg a szüleidet,hogy annak idején hogyan ismerkedtek meg!
Én könnyes szemmel gondolok vissza azokra az időkre,amikor még nem volt mobiltelefon,nem volt fészbúk,az emberek nem töltötték a fél életüket monitor előtt,hanem elmentek szórakozni,ismerkedni,táncolni,és tették mindezt anélkül hogy bedrogozták volna magukat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!