Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek. Félek attól, hogy vége lesz, ezért bele sem megyek semmilyen kapcsolatba. Vélemény?
Csonka családban nőttem fel. Kész katasztrófa, amit a szüleim csináltak válás előtt és után is. Utálkozás, veszekedés, negatív gesztusok...
Ezek a dolgok eléggé tönkrevágták a kapcsolatokhoz fűződő viszonyomat.
Szeretnék szeretni, de mindig fékezem magam, mert nem akarom átélni ismét ezeket a gyerekkori élményeimet.
Húh...ez nehéz. Igazából nekem is hasonló érzéseim vannak, habár a szüleimmel minden rendben van, de a szerelemtől én is félek, egyszerűen nem merek szerelmes lenni, mert félek a csalódástól, és én automatikusan felépítek egy falat ha alakulóban van vmi...nem tehetek róla de nagyon félek...
19 L
figyelj :)
az amit a szüleid tettek nem feltétlenül igazak rád. szóval ha nem alakitod ugy az életed hogy ilyen legyen, akkor nem lesz. ne félj belemenni. de sajnos erre nemtudok mit írni :S
15/L Sz*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!