Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit kérdeznétek egy fiútól?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kérdeznétek egy fiútól?

Figyelt kérdés
Mit kérdeznétek egy fiútól,akivel eddig csak plátói szerelmet tulajdonítottál...5let?1000 hálám :)
2009. máj. 27. 18:54
 1/7 anonim ***** válasza:
73%
De írd le a körülményeket,hogy te hány éves vagy a srác,sulis vagy-e ilyesmik,mert így nem lehet segíteni sokat (=
2009. máj. 27. 19:00
 2/7 A kérdező kommentje:

Ma már feltettem hasonló kérdést,csak kevesen válaszoltak,és gondoltam...változtatok a kérdésen:

"18/L vagyok,akinek még nem volt igazi kapcsolata,gyakorlatilag egy 2 hónapos kis semmiség,hagyjuk. Eddig nem is foglalkoztam igazán a szerelemmel,csak a tanulmányaimmal és hobbiaimmal. DE...rokonom kapcsán megismerkedtem egy álompasival...kiderült,hogy 2 utcával arrébb lakik...Eddig iwiwven sem voltam fenn,de miatta regiztem,bejelöltem. Már 1 éve plátói szerelem van köztünk. Eddig 1x írt levelet,viszont az is az iwiw új alkalmazásaival volt kapcsolatos,válaszoltam rá,de nem írt vissza...hmm, 1 hónapja. De hogy kerek legyen a történet: ez a pasi a világ legvisszafogottabb,legudvariasabb és egyben legszerényebb pasija,akit valaha is láttam. Mikor először találkoztunk,és mentünk hazafelé busszal,a testvére mellett ült,én meg mögöttük valamivel...ugye mondanom sem kell,hogy fél óránként hátrapillantgatott(az elején többször), már a tesója is hátranézett,hogy mit néz már ennyire. Pár napja találkoztam vele, a várnál volt vmi rendezvény, tolta a biciklijét,lefelé nézett,kissé szomorú(vagy fáradt :D) is volt, meglátott, felcsillant a szeme nagyon köszönt, és (elpirult :) ), és 3x nézett vissza :)

VISZONT: és itt jön a nagy viszont: én úgy tartom, hogy egy lány várja ki,amíg a fiú kezdeményez. Ha a lány törtet, azzal nemcsak elijeszti a fiút, hanem azt is mutatja, hogy "könnyű préda", illetve a fiú azt hiheti,mással is így "játszik csak".

Minden héten a mi utcánkban biciklizik el,pedig más úton is mehetne(tudom,merre megy :D ).

Szerintetek írjak neki levelet?(mondjuk megkérdezem,hogy tetszik neki az iwiw új alkalmazása? Vagy mondjuk,hogy láttam múltkor biciklizni,tudna-e nekem ajánlani jó helyeket,ahova én is el tudok menni?) Vagy ne írjak? Csak...azt hiszem...tudom, hogy tetszik :) És jól tudom,hogy én is tetszek neki :D Ja,és rokonomtól tom,hogy már hosszú ideje nem volt bnője. Amúgy 24 éves.

KÖSZI,HOGY VÉGIGOLVASTAD,és mégjobban örülnék,ha ellátnál pár jó tanáccsal. Köszi :)"

2009. máj. 27. 19:06
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok,szerintem okos dolog ez,hogy írsz neki egy e-mailt az új alkazlmazással kapcsolatban,de lehet azért nem lenne jó,mert mondtad,hogy nem írt vissza és ezért necces.

De mondjuk szntem azt is megcsinálhatnád,hogy ki találsz valami apró ürügyet.

Például rossz a biciklid és meg-e tudja javítani-(erre azért gondoltam,mert mondtad,hogy cangával ment ideoda,ha jól figyeltem =D ).De,ha ez nem jó más kis apró dolog,pl amiben jó,és a segítségét kéred,hogy húzzon ki a bajból/tanítson meg vmire/segítsen a kertben/nem tudja,hol van ez meg ez(utca stb.).

Ezekre úgy gondoltam,mint kapcsolat felvétel és mondom ilyen apró dolgok segítségével kezdj el vele ismerkedni,ha veszi a lapott akkor máskor akár elhívod fagyizni

-mivel nyár van szerencsére =)- vagy meginni vmit.

Remélem tudtam valamennyit segíteni.

Egy srác :)

2009. máj. 27. 19:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Szia! Huhh,nagyon szépen köszönöm :) Ez a canga pont jó,mondjuk megkérdezem tőle, hogy tud-e a közelben egy jó bicikliutat:) Ugyanis profilján írta,h imád tekerni. (Elárulom,hogy 2 hete felfrissítettem tudásom,hogyha szembetalálkoznánk,tudjunk miről beszélni) de eddig még nem jött szembe ....:( Köszi szépen a segítséget :)
2009. máj. 27. 19:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem pedig merj kezdeményezni. Ettől ő nem fog "túl szabadosnak" tartani, vagy ha esetleg megfordulna a fejében akkor az első pár találkozás után úgyis rájönne hogy nem vagy az. Ő ha eddig nem kezdeményezett ezután sem valószínű hogy fog, ezért kéne neked.

Vagy kérd meg valamelyik barátját, ismerősét, hogy segítsen egy kicsit. Súgja meg a srácnak hogy tetszik neked, és kezdeményezzen, vagy seggbe lessz rúgva. :)

Sok sikert!

2009. máj. 27. 19:39
 6/7 anonim ***** válasza:

első vagyok:

Tudósíts a fejleményekről!

Hajrá és sok sikert!

2009. máj. 27. 22:48
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

No a párom mondja fiuknál így megy mostanság főleg ha mondos szerény vagy mi, szal ha visszanéz és mosolyog hasonlóan érezhet, csak ő sem tudja hogyan kezd el.

Aztán meg itt anyár kérdezd meg volna e kedve valahova elmenni, mert te szertnél csak egyedül nem jó, valaki kell hogy vigyázzon rád, stb.Azt is elkell mondani hogy nem szeretnéd ha a feltett kérdésed után soha többé nem járna felétek, stb. Meg jön a strand idő oda is ellehet hívni...

2009. máj. 28. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!