Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálok rosszul, bennem van a hiba? Vagy a netes társkeresőkön minden férfi ilyen sértődékeny és bunkó?
Regisztráltam netes társkeresőn, rengeteg üzenetet kapok fiúktól, férfiaktól. Én szeretnék magam mellé egy hozzám hasonló végzettségű párt találni, egyetemistát vagy diplomást, nem büfé szakost. Értelmes, jóképű srácot.
Egy csomó középfokú, sőt sok huszonéves és csak alapfokú végzettségű fiú, amint ezt megírom nekik, elkezd szidni, hogy mit képzelek magamról, ők is érnek annyit, mint egy értelmiségi. Volt aki nem valami szép ember volt, ráadásul tele helyesírási hibával az üzenete, ezért elutasítottam, erre egyre agresszívebb és számon kérő hangnemben írt vissza. Miért nem lehet saját értékrendem, miért kellene egy olyan emberrel együtt lennem, aki nem tetszik, szexuálisan nem vonz és szellemileg nem érzem társamnak?
Férfiak is válogathatnak, akkor engem miért mondanak el mindenfélének, ha éppen nem tetszik az arcuk, szövegük, nyomulásuk, testalkatuk?
Ők élőben is így ismerkednek? Ezért nincs párjuk?
Bele se merek gondolni, hogy ők milyen agresszívvá válhatnak egy párkapcsolatban, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy ők elképzelték...
22/L
Te tudod és döntöd el hogy mit akarsz. Ha valaki elsőre tényleg nem tetszik meg, megértem. De igaza van pár embernek. Akinek nincs diplomája is lehet sokkal de sokkal műveltebb, mint akinek van. Van olyan ismerősöm, akinek nincs diplomája, szakmát végzett, mégis nagyon értelmes, széles látókörű. Lehet te is egy ehhez hasonló emberben találod meg azt, amire igazán vágysz.
Az, hogy ilyen durván írtak vissza, abból eredhet, hogy megsértetted őket. Hiszen lehet nincs diplomája, de nem ítélkezhetsz felettük, nem mondhatod hogy: te igen is egy bunkó tanulatlan ember vagy... Mert ez általában egyáltalán nem igaz. Te ehhez szoktál hozzá, mindenki diplomás körülötted. de akkor ilyen környezetben keress magadnak valakit. de szerintem megfogod tapasztalni, hogy a diplomás nem egyenlő a rendes, művelt emberrel, a nem diplomás pedig a műveletlen, buta emberekkel.
Kérdezőnek szíve joga diplomás párt keresni, ha azt szeretne. Ebből a szempontból mellékvágány, hogy a diploma és a műveltség/ sikeresség valóban párosulnak-e.
Kérdező: igen, sok bunkó, és sértődékeny ember van a társkeresőkön, ezt tudni kell elfogadni, és kezelni és, ha ott ismerkedsz.
Hogyan kezeld?
1. Ne legyél előítéletes a rossz tapasztalatok alapján sem. Nem mindenki bunkó és sértődékeny. És nem csak a férfiak közt vannak ilyenek, hanem a nők között is.
2. Te ne azzal foglalkozzál, akik neked nem tetszenek, hanem azokkal, akik igen. Nem kell lelkizni a sértődött reakciókon, ha elutasítasz valakit, se reagálni rá. Simán törlöd az üzenetet, és kész. Mész tovább a következőre, aki esetleg valóban érdekel.
Így sok energiát, és felháborodást is megspórolsz magadnak.
Bele-bele olvasgattam a válaszokba és Te válaszaidba...befontam a hajam...Nem is tudom hol kezdjem...
Alap dolog a diploma??? Mégis kinek? Az eliteknek talán...És aki nem tudja megfizetni?? Vagy nem akar diákhitelt felvenni mikor meg szeretne egyetemista lenni??!! Azért ez még sem olyan alap dolog sztem...
Én is egyetemista vagyok, hozzáteszem Diákhitellel fogom kezdeni a "nagy betűs életet"...DE! Én nem azért vagyok az, mert az eszemet akarom fitogtatni stb, hanem mert imádom a gyerekeket és középiskolai végzettséggel nem lehetek tanító nő...
Ettől függetlenül, a páromnak csak szakmunkás végzettsége van, azaz NINCS érettségije se...És ez szerintem engem hol érdekel? Sehol...
Sztem 22 évesen elég érdekes a látó köröd...Ha annyira fontos neked a diploma, akkor csinálj még tízet és élj a saját kis buborékodba...Ha meg minden áron ilyen "értelmiségi" párt keresel, akkor mozogj olyan körökben, ne társkeresőkön...pl.: Rózsa-domb, Bp. Így meg ne csodálkozz...
Azon nem gondolkoztál hogy a baráti körödben, (gondolom csak vannak ott pasik is) miért nem kezdtek ki veled??
Magadba kéne egy kicsit nézni, lejjebb adni az igényeket, mert sajna a mai világba NEM mindenkinek alap dolog és NEM mindenki teheti meg hogy fizessen egy diplomát magának...és ÉN, igen is nagyobb dolognak tartom azt aki szakmát tanul, és abban dolgozik mert SOKKAL nagyobb esélye van munkát találni, mint egy diplomásnak...(saját tapasztalat, a tesóm majd 1 évig otthon csücsült a diplomájával az ölében....)
Erről ennyit...
N21
Kérdező!
Ne keress tovább, megtaláltál engem.
89/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!