Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csinálok rosszul, bennem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálok rosszul, bennem van a hiba? Vagy a netes társkeresőkön minden férfi ilyen sértődékeny és bunkó?

Figyelt kérdés

Regisztráltam netes társkeresőn, rengeteg üzenetet kapok fiúktól, férfiaktól. Én szeretnék magam mellé egy hozzám hasonló végzettségű párt találni, egyetemistát vagy diplomást, nem büfé szakost. Értelmes, jóképű srácot.

Egy csomó középfokú, sőt sok huszonéves és csak alapfokú végzettségű fiú, amint ezt megírom nekik, elkezd szidni, hogy mit képzelek magamról, ők is érnek annyit, mint egy értelmiségi. Volt aki nem valami szép ember volt, ráadásul tele helyesírási hibával az üzenete, ezért elutasítottam, erre egyre agresszívebb és számon kérő hangnemben írt vissza. Miért nem lehet saját értékrendem, miért kellene egy olyan emberrel együtt lennem, aki nem tetszik, szexuálisan nem vonz és szellemileg nem érzem társamnak?

Férfiak is válogathatnak, akkor engem miért mondanak el mindenfélének, ha éppen nem tetszik az arcuk, szövegük, nyomulásuk, testalkatuk?

Ők élőben is így ismerkednek? Ezért nincs párjuk?

Bele se merek gondolni, hogy ők milyen agresszívvá válhatnak egy párkapcsolatban, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy ők elképzelték...

22/L

2012. jan. 19. 11:05
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/121 anonim ***** válasza:
71%

Érdekes, hogy pont most akartam regisztrálni párkeresőn, de elbizonytalanodtam. Lehet jobb személyesen, ha ennyi a fura fazon a neten...:/ Sztem teljesen jogosan válogatsz, én is fontosnak tartom a diplomát, és szeretnék diplomás pasit, de persze ez nem azt jelenti, hogy ha beleszeretek egy szakmunkásba elküldöm, bár az is igaz, hogy ha valaki nem olyan közegbe forog ugyan, hol ismerkedne velük?! Olyan helyen kell keresni a diplomásokat ahová ők járnak, de marha kevés a normális köztük. Nálunk az egyetemen a többség a bulizós, aki nem sokat tanul, aztán valahogy átevickél, na én nem olyan palira vágyok, aki elvégzi kb 7-8 év alatt a 3 éves szakot. A normálisabbja már középiskolába elkel, az egytemen meg marad a többi... Meg az is ott van, hogy nekem kb. 100 pasiból, ha egy tetszik az már rekord, egyszerűen nem tudok, és nem is akarok alább adni az elvárásaimból, inkább magamat próbálom mégjobban tökéletesíteni.*-*

21/L

2012. jan. 21. 18:29
 102/121 anonim ***** válasza:
43%

# 101 ... kiskutya:D

Dehogy nézlek hülyének:P Egyébként nem tartom kizártnak egy diploma megszerzését. Igaz, egyelőre nem is tervezem. Amúgy sokan itt tévedésben vannak:D Mert van aranyközépút is, nem csak szakmunkás és diplomás. Azzal mi van, aki érettségivel, szakmával és technikusi minősítővel rendelkezik?:P Vagy aki felsőfokú szakképzésen vesz részt? Költői kérdéseknek szánom:D

Azt meg nem volt nehéz kitalálni, hogy lány vagy;) Olvasd vissza a válaszaidat, süt róluk, hogy nőnemű vagy:P:D

2012. jan. 21. 19:11
 103/121 anonim ***** válasza:
100%
Így van, igazad van, ne hallgass másokra. Bár nem értek veled egyet, nekem mindegy mi a szakmája, mindenki ugyanannyit ér. DE! Teljes mértékben igazad van, te is válogathatsz. Ne vedd a szívedre, amiket írnak. Igen, sok bunkó ember is van ott egyébként. A pasiknak se kell pl. egy "ribanc" szóval, nyugodtan válogass, sőt az adatlapodra is nyugodtan írd ki, hogy milyen feltételekkel szeretnél találni. Ha idegesítenek, lépj ki a beszélgetésből.
2012. jan. 25. 09:49
 104/121 Brigi24 válasza:
47%
Szerintem fölösleges itt koptatnod a klaviatúrát,inkább menj egy könyvtárba vagy tudomisén,ahol hasonló intelligenciával megáldott sorstársakkal ismerkedhetsz.Szerencsétlen.
2012. jan. 25. 11:37
 105/121 anonim ***** válasza:
43%

ne törődj velük, csak peched volt. én 22 vagyok és még egyetemista, csak épp nem vagyok társkeresőn... :)

sok retardált van fenn, van kevés értelmes is, azok általában hamar találnak valakit :)

22/f

2012. jan. 25. 18:36
 106/121 anonim ***** válasza:
60%
akkor javítsd ki a hibád
2012. febr. 5. 11:14
 107/121 anonim ***** válasza:
60%
amugy nem biztos hogy élőben is ijenek mert szerintem tutira nem
2012. febr. 5. 11:14
 108/121 anonim ***** válasza:
60%
ja amugy lehet azért nincs párjuk mert várnak az igazira
2012. febr. 5. 11:15
 109/121 anonim ***** válasza:
ki akarja azokat afiúkat kleress más hejen vagy esetleg még ajánlhatom a valóságot
2012. febr. 5. 11:16
 110/121 anonim ***** válasza:
60%
és mutattnál egy képet?
2012. febr. 5. 11:17
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!