Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálok rosszul, bennem van a hiba? Vagy a netes társkeresőkön minden férfi ilyen sértődékeny és bunkó?
Regisztráltam netes társkeresőn, rengeteg üzenetet kapok fiúktól, férfiaktól. Én szeretnék magam mellé egy hozzám hasonló végzettségű párt találni, egyetemistát vagy diplomást, nem büfé szakost. Értelmes, jóképű srácot.
Egy csomó középfokú, sőt sok huszonéves és csak alapfokú végzettségű fiú, amint ezt megírom nekik, elkezd szidni, hogy mit képzelek magamról, ők is érnek annyit, mint egy értelmiségi. Volt aki nem valami szép ember volt, ráadásul tele helyesírási hibával az üzenete, ezért elutasítottam, erre egyre agresszívebb és számon kérő hangnemben írt vissza. Miért nem lehet saját értékrendem, miért kellene egy olyan emberrel együtt lennem, aki nem tetszik, szexuálisan nem vonz és szellemileg nem érzem társamnak?
Férfiak is válogathatnak, akkor engem miért mondanak el mindenfélének, ha éppen nem tetszik az arcuk, szövegük, nyomulásuk, testalkatuk?
Ők élőben is így ismerkednek? Ezért nincs párjuk?
Bele se merek gondolni, hogy ők milyen agresszívvá válhatnak egy párkapcsolatban, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy ők elképzelték...
22/L
Érdekes, hogy pont most akartam regisztrálni párkeresőn, de elbizonytalanodtam. Lehet jobb személyesen, ha ennyi a fura fazon a neten...:/ Sztem teljesen jogosan válogatsz, én is fontosnak tartom a diplomát, és szeretnék diplomás pasit, de persze ez nem azt jelenti, hogy ha beleszeretek egy szakmunkásba elküldöm, bár az is igaz, hogy ha valaki nem olyan közegbe forog ugyan, hol ismerkedne velük?! Olyan helyen kell keresni a diplomásokat ahová ők járnak, de marha kevés a normális köztük. Nálunk az egyetemen a többség a bulizós, aki nem sokat tanul, aztán valahogy átevickél, na én nem olyan palira vágyok, aki elvégzi kb 7-8 év alatt a 3 éves szakot. A normálisabbja már középiskolába elkel, az egytemen meg marad a többi... Meg az is ott van, hogy nekem kb. 100 pasiból, ha egy tetszik az már rekord, egyszerűen nem tudok, és nem is akarok alább adni az elvárásaimból, inkább magamat próbálom mégjobban tökéletesíteni.*-*
21/L
# 101 ... kiskutya:D
Dehogy nézlek hülyének:P Egyébként nem tartom kizártnak egy diploma megszerzését. Igaz, egyelőre nem is tervezem. Amúgy sokan itt tévedésben vannak:D Mert van aranyközépút is, nem csak szakmunkás és diplomás. Azzal mi van, aki érettségivel, szakmával és technikusi minősítővel rendelkezik?:P Vagy aki felsőfokú szakképzésen vesz részt? Költői kérdéseknek szánom:D
Azt meg nem volt nehéz kitalálni, hogy lány vagy;) Olvasd vissza a válaszaidat, süt róluk, hogy nőnemű vagy:P:D
ne törődj velük, csak peched volt. én 22 vagyok és még egyetemista, csak épp nem vagyok társkeresőn... :)
sok retardált van fenn, van kevés értelmes is, azok általában hamar találnak valakit :)
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!