Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van olyan, hogy egy egyéjszaká...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy egy egyéjszakás kaland után a pasi nem nézi le a nőt, nem tartja egy k. nak?

Figyelt kérdés
Ha van, miért? Ha nincs, miért? :)

2012. jan. 19. 05:14
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Arra akartam válaszolni, h miért ribanc az a nő, aki egyéjszakás kalandba belemegy, a férfi pedig miért nem ítélhető el ugyanezért, és azt sztem megválaszoltam :)
2012. jan. 19. 15:53
 22/25 anonim ***** válasza:
Válaszoltál volna, ha lett volna értelme a mondanivalódnak. Illetve van, ahogyan én értelmeztem, de azt megcáfoltad, így pedig se füle, se farka. Nem definiál semmit.
2012. jan. 19. 18:47
 23/25 Macs1209 ***** válasza:

Hozzáteszem, életem második kapcsolata is egyéjszakásnak

indult, aztán jó ideig megmaradtunk egymás mellett.

És soha nem fordult volna meg a fejembe, hogy rib@ncnak

gondoljam.

2012. jan. 19. 18:48
 24/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, mindegyik hasznos volt, gondoltam amúgy, hogy megoszlanak majd a vélemények.

Szerintem az egyéjszakás nők közt is lehet különbség (nem mentegetésként, csak ha már ez a téma:)), szóval vannak, akiken látszik, hogy nem kispályásak, mondjuk lenézni őket sem kell, de azt megértem, ha a pasi feltételezi róluk, hogy ezt rendszeresen csinálják. Viszont lehetnek olyan nők is, akik alapból inkább a tartós kapcsolatokra vannak kalibrálva, de ha sok ideig nincs, akkor egyszer-egyszer becsusszanhat (már elnézést a szóképért :D) egy futó kaland is. Mert ha teszem azt, egy nő csak 40 körül találja meg azt, akivel lelkileg is, szellemileg is egy hullámhosszon van, akkor 40 éves koráig maradjon szűz?

Az ember nem 100%-ig ilyen vagy olyan (ezesetben k.va vagy apáca), hanem mindkettőből van benne, de mindenkinél más arányban. És ez is hullámozhat, néha az egyik, néha a másik törhet felszínre, életszakasz, miegyéb függvényében. Ha választani kellene, nyilván az egyik jóval többen nyomna a latba. De ez az, hogy nem kell választani, az ember több mindent kipróbálhat az élete során. És ha nem árt vele se másnak, se magának, miért bűn?

Azt viszont nagyon sunyi dolognak tartom, hogy a pasi úgy tesz, mintha minden rendben lenne, csak hogy megdönthesse a nőt, közben magában jókat röhög rajta. Ha annyira elítélendőnek tartja ezt, akkor ne is éljen vele!! Ha meg él vele, akkor ő sem "különb"!

És azt is egy kicsit végletes gondolkodásnak tartom, hogy a férfinek az a feladata, hogy mindig, mindenhol, mindenkit elkapjon, a nőnek meg egyetlen vágya, hogy otthon üljön a gyerekkel. A férfiben is lehet valamennyi érzelmesség és biztonságra való törekvés, és a nőben is lehet kalandvágy, csak itt is inkább az arány az, ami a különbséget adja, egyiknek ebből kell több, a másiknak abból, de mégiscsak mindkettőre szükség van. (?)

Következő kérdés: hogyan lehet kiszúrni, hogy a pasi tényleg nem nézi le a csajt, vagy csak megjátssza? XD

2012. jan. 19. 19:48
 25/25 anonim ***** válasza:
Nem tartom annak, hiszen a kölcsönös és alkalmi örömszerzés a cél, nem a holtomiglan-holtodiglan..
2012. jan. 19. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!