Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy egy egyéjszakás kaland után a pasi nem nézi le a nőt, nem tartja egy k. nak?
De ismerős csajok is jártak úgy, hogy 1 éjszakásnak
indult, aztán már feleségül ment az 1 éjszakásához.
Attól, hogy nem szeretem az egy éjszakás dolgokat,
még nem nézem kurv@nak a nőt.
31F
Van. Ha kölcsönös szimpátia van, de érezzük, hogy ebből nem lehetne komoly, akkor mehet 1 éjszaka.
egy valaki voltam
Csak a bunkók nézik k-nak az egyéjszakás csajokat!
Ha nem a pénzről, pusztán a kölcsönös élvezetről szól a dolog, akkor abban mi a k*rvaság?
Ha egy férfinek lehetnek egyalkalmas kalandjai, akkor a nőnek miért ne?
A szex, és a kielégülés iránti vágy épp úgy létszükséglet, mint az evés, ivás, székelés, stb.
Amelyik pasi ezért lenézi a nőt, az szálljon magába, és gondolkozzon el azon, hogy ő mennyivel különb, ha egyszer is volt egyaktusos kalandja!
35/F
Na neeee..
Ugy latom a nok nem birnak leszokni arrol, h ferfinak adjak ki magukat.
Ugye elottem levo?:)
Kerdesre valaszolva eleg ritka az ilyen eset, ertelmes pasi komolyan nem tekint ilyen nore, akit fel lehet huzni egy kis beszelgetes utan.
Persze nem szabad neki megmondani, h mit gondolunk, a kis hulye csak legyen abban a hitben, h minden rendben:)
Igy kesobb is fel lehet huzni:D
én sohasem néztem le a nőket, még ilyen esetben sem.
sőt a feleségem is egy ilyen kaland során bukkant fel az életemben. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!