Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem kell pasi. Nem kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kell pasi. Nem kell kapcsolat. Baj van velem? 19/L

Figyelt kérdés

Mindenki nyavalyog, akinek nincs pasija, barátnője. De minek?? Egyáltalán nem akarok, viszolygok a gondolattól is. 1 éve ért véget az előző kapcsolatom és köszönöm, nem kell!

Egyedül is boldog vagyok. Mások miért nem tudnak?

(Nem vagyok csúnya sem dagadt és még lelkibeteg sem, sok fiú nyomulgat, de neeem...)

2012. jan. 18. 20:58
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
ezzel nincs semmi baj, 19 évesen élvezd az életed, ha nem kell pasi hát nem kell pasi, egyszer úgyis jönni fog egy ember akivel majd le akarod élni az életed....de ha esetleg nem jönne, ez az állapot nem fog örökké tartani, én is így voltam vele amíg meg nem ismertem egy srácot, azóta bármit megadnék h vele legyek :) egyszerűen csak nem vágysz most a kapcsolatban, és nem akarsz függni senkitől, a magad ura akarsz lenni..a te korodban ez teljesen normális :) 25/N
2012. jan. 18. 21:34
 22/28 A kérdező kommentje:

:))) köszi, ez a válasz tetszett!

Hát biztosan lesz valaki, de eddig nem sok emberrel ismerkedtem meg, aki megért volna annyit, h feladjam a függetlenségem. Pedig sok embert ismerek, egyetemista vagyok.:D

2012. jan. 18. 21:36
 23/28 anonim ***** válasza:
Ne lepődj meg a válaszokon, az ide írogatók többsége nagyképű, öntelt, egoista barom. Élvezik, ha beléd köthetnek.
2012. jan. 18. 21:45
 24/28 A kérdező kommentje:
Szerintem is,de közben tele önbizalomhiánnyal és szúrja a szemüket, hogy én jól érzem magam és elégedett vagyok, de közben van önkritikám:D
2012. jan. 18. 21:48
 25/28 anonim ***** válasza:

Na igen. Próbáltam már egy-kettővel értelmesen vitázni, de ész nélkül vagdalkoznak, úgy meg nincs értelme.

A kérdésedre válaszolva meg dehogy baj, nekem is voltak ennyi idősen ilyen korszakaim. Legalább addig is a barátokra, a tanulásra, magadra koncentrálsz, lehet még egy "csomó" párkapcsolatod az életben (persze a kevesebb néha több :D ).

23/N

2012. jan. 18. 21:55
 26/28 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz. Az a lényeg, hogy jól érezd magad. Eddig én is boldog voltam egyedül:D De most már becserkészek majd valakit:)
2012. jan. 18. 22:05
 27/28 anonim ***** válasza:
Fogod te még bánni, hogy kihagytad ezt az időszakot.
2012. jan. 19. 20:36
 28/28 anonim ***** válasza:
Nekem se kell kapcsolat minek.:)
2023. ápr. 4. 00:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!