Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kell pasi. Nem kell kapcsolat. Baj van velem? 19/L
Mindenki nyavalyog, akinek nincs pasija, barátnője. De minek?? Egyáltalán nem akarok, viszolygok a gondolattól is. 1 éve ért véget az előző kapcsolatom és köszönöm, nem kell!
Egyedül is boldog vagyok. Mások miért nem tudnak?
(Nem vagyok csúnya sem dagadt és még lelkibeteg sem, sok fiú nyomulgat, de neeem...)
:))) köszi, ez a válasz tetszett!
Hát biztosan lesz valaki, de eddig nem sok emberrel ismerkedtem meg, aki megért volna annyit, h feladjam a függetlenségem. Pedig sok embert ismerek, egyetemista vagyok.:D
Na igen. Próbáltam már egy-kettővel értelmesen vitázni, de ész nélkül vagdalkoznak, úgy meg nincs értelme.
A kérdésedre válaszolva meg dehogy baj, nekem is voltak ennyi idősen ilyen korszakaim. Legalább addig is a barátokra, a tanulásra, magadra koncentrálsz, lehet még egy "csomó" párkapcsolatod az életben (persze a kevesebb néha több :D ).
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!