Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kell pasi. Nem kell kapcsolat. Baj van velem? 19/L
Mindenki nyavalyog, akinek nincs pasija, barátnője. De minek?? Egyáltalán nem akarok, viszolygok a gondolattól is. 1 éve ért véget az előző kapcsolatom és köszönöm, nem kell!
Egyedül is boldog vagyok. Mások miért nem tudnak?
(Nem vagyok csúnya sem dagadt és még lelkibeteg sem, sok fiú nyomulgat, de neeem...)
Baj nincs. Miért lenne?
Majd szerelmes leszel és akkor fog kelleni a kapcsolat, ez így van rendjén :)
ok,de most ezt miért kellett feltenni? :)
Nem probléma,egyébként nagyon sok ember van úgy,hogy szüksége van "regenerálódásra" egy kapcsolat után.Amúgy is a te magánügyed.Teljesen normális.Most egy ilyen szakaszban vagy...ki mondta,hogy ez rendellenes meg mihez képest? :)) egyébként meg mindennek megvan a lelki oka,ez nem feltétlenül tudatosul az emberben,de nyugi,ez nem beteges...
Egyébként amúgy teljesen igazad van.
Szóval, nem értem miért kapcsolatra vágynak az emberek. Nem valakire, hanem valamire. Nem azt mondják, hogy annyira szeretnék Zsuzsikával lenni, hanem annyira szeretnék valakivel lenni. Én ezt isten bizony nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!