Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem kell pasi. Nem kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kell pasi. Nem kell kapcsolat. Baj van velem? 19/L

Figyelt kérdés

Mindenki nyavalyog, akinek nincs pasija, barátnője. De minek?? Egyáltalán nem akarok, viszolygok a gondolattól is. 1 éve ért véget az előző kapcsolatom és köszönöm, nem kell!

Egyedül is boldog vagyok. Mások miért nem tudnak?

(Nem vagyok csúnya sem dagadt és még lelkibeteg sem, sok fiú nyomulgat, de neeem...)

2012. jan. 18. 20:58
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Naa, én is pont erre gondoltam! Hogy mindenki csak mondja, hogy olyan rossz egyedül, kell kapcsolat.... de nem értem minek. Én sosem voltam boldogabb!:D

Egyedül szomorú akkor vagyok, ha valakit megbántok, amikor megmondom, h nem akarok tőle semmit.

2012. jan. 18. 21:08
 12/28 anonim ***** válasza:
az nem baj. csak az lenne a baj, ha én nem kellenék neked. De ugye kellek? mert ha nem akkor tényleg baj van
2012. jan. 18. 21:09
 13/28 anonim ***** válasza:
Neem, félreértesz, szóval természetes, hogy az ember társat akar, de szerintem az nem oké, hogy valaki nem egy konkrét személyre vágyik, hanem mindegy, csak valaki.
2012. jan. 18. 21:09
 14/28 anonim ***** válasza:
15%
Hogy lehetsz egyedül boldog?Ahoz két ember kell.hogy valaki boldog legyen!Egyedül mit csinálsz?ülsz a szobába vagy mit?
2012. jan. 18. 21:10
 15/28 anonim ***** válasza:
Elég szomorú az, ha valaki egyedül csak a szobában tud ülni.
2012. jan. 18. 21:12
 16/28 anonim ***** válasza:
Én is egyedül vagyok,és tudod egyáltalán nem vagyok boldog igy.A leg rosszabb az ha hazajövök az üres lakásba és nincs kihez szolni ,ugyhogy ne meséld be nekem ,hogy jó egyedül.Szerintem iszonyat rossz.
2012. jan. 18. 21:14
 17/28 A kérdező kommentje:

Úristen, elég szégyen, hogy csak akkor tudsz valakivel lenni, ha van akivel jársz. Olyanról, hogy barátok nem hallottál még??:D

Nem kell elhinni, hogy szép vagyok, nekem elég, h én annak tartom magam, de nem vagyok beképzelt csupán elégedett.

Boldog vagyok, ez marhaság h kell vki, aki kiegészítsen.

Jaa, és miért lenne jó, ha vki úgy megpakolna, hogy nem bírok lábraállni?:D Nem szeretem a fájdalmat!!

2012. jan. 18. 21:20
 18/28 anonim ***** válasza:
0%
Na én megyek innen,ezt a csajt olvasni is örület ,nem csoda hogy egyedül vagy.
2012. jan. 18. 21:22
 19/28 A kérdező kommentje:
Menjél is! Ha nem akarnék egyedül lenni, lenne vkim...:S
2012. jan. 18. 21:25
 20/28 A kérdező kommentje:
Megsértődtél azon, h ciki, ha csak akkor van kihez szólni, ha azzal jársz is? Nemár, nem neked írtam, hanem feljebb lévőnek...
2012. jan. 18. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!