Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kell pasi. Nem kell kapcsolat. Baj van velem? 19/L
Mindenki nyavalyog, akinek nincs pasija, barátnője. De minek?? Egyáltalán nem akarok, viszolygok a gondolattól is. 1 éve ért véget az előző kapcsolatom és köszönöm, nem kell!
Egyedül is boldog vagyok. Mások miért nem tudnak?
(Nem vagyok csúnya sem dagadt és még lelkibeteg sem, sok fiú nyomulgat, de neeem...)
Naa, én is pont erre gondoltam! Hogy mindenki csak mondja, hogy olyan rossz egyedül, kell kapcsolat.... de nem értem minek. Én sosem voltam boldogabb!:D
Egyedül szomorú akkor vagyok, ha valakit megbántok, amikor megmondom, h nem akarok tőle semmit.
Úristen, elég szégyen, hogy csak akkor tudsz valakivel lenni, ha van akivel jársz. Olyanról, hogy barátok nem hallottál még??:D
Nem kell elhinni, hogy szép vagyok, nekem elég, h én annak tartom magam, de nem vagyok beképzelt csupán elégedett.
Boldog vagyok, ez marhaság h kell vki, aki kiegészítsen.
Jaa, és miért lenne jó, ha vki úgy megpakolna, hogy nem bírok lábraállni?:D Nem szeretem a fájdalmat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!