Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Buszról tetszik egy visszahúzódónak tűnő fiú, hogyan közeledjek/közeledjek egyáltalán?
ha tetszik, akkor igen, főleg, ha visszahúzódó, mert neki jobban kell a bátorítás. De ne támadd le, csak ismerkedés szempontjából közeledj, mintha mittomén az idő kérdeznéd meg, hogy beállítsd az órádat és kezd el beszélgetni vele akármiről, aztán kérdezd meg, hogy hogyan jár a busszal, mikor van rajta, stb, ezzel felkelted az érdeklődését é örülni fog neked és várja, hogy újra találkozzatok.
Csak óvatosan kell vele bánni, mert ha konkrétan szexről és szerelemről beszélsz, akkor megijed.
Ezt hanyagold is egyenlőre. Majd ha úgy érzi, ő elkezd beszélgetni ezekről is, de azért tudasd vele, hogy közelebb is megismernéd szívesen egy idő után.
Nos, ha külsőleg tetszek neki akkor egyből nyert ügyed van, és semmilyen esetben sem fog vonakodni a közeledésedtől, úgyhogy köszönj rá mondván hogy "na már olyan régóta járunk minden nap ugyanazzal a busszal hogy illik köszönnöm *kackac* "
Ha nem mutat érdektelenséget akkor beszélj vele bármiről, melyik suliba jár, blabla tökmindegy utána viszi magát a téma, ezt játszd el párszor, majd beszéljetek meg egy "buszon kívüli" találkozót :D :D Hány éves vagy? és sulibafelemenet ??? hol mikor? mert ha túl korán akkor nem kell elvesztened az önbizalmadat talán csak fáradt :P
hah de örülnék egy ilyennek O.o Még sose fordult velem elő hogy kezdeményeznek, csak arról tudtam hogy tetszek vkinek, aztán nekem kellett lépnem
f18
hogy néz ki a srác? Van egy lány, aki mindig néz engem abuszon, és általában nem beszélgetek senkivel, és mindige gyedül vagyok, ezért tekinthet visszahúzódónak is...lehet, hogy én vagyok az?:O :D
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!