Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közeledjek hozzá, hogy ne "ijesszem" el?
Sziasztok kedves válaszolók! :)
Kérdésem igényli azt, hogy egy keveset bemutassak a háttérsztoriból, megpróbálom ezt olyan röviden megtenni, ahogy csak lehet. Tehát. Van egy lány az osztályomban, akinek még sosem volt barátja, valószínűleg azért, mert igen félénk. Ketten is próbálkoztak nála az osztályból, az elsőnek még szerintem lett is volna esélye (tudjátok, az a nagy csajozós típus volt, bár lehet, hogy a szóban forgó lány épp emiatt nem komálta), míg az, ahogy a második közeledni próbált, magában hordozta a teljes, tökéletes kudarcot (ez a "cetlin és/vagy mással üzengetünk, mert félünk a lányoktól" taktika még menő lehet az oviban, esetleg még alsó tagozaton is, de itt, középiskolában már nem...). Mindketten csúfosan elbuktak, szerintem úgymond "elijesztették" a lányt. Viszont mostanában elkezdtem az adott lánnyal beszélgetni, és igencsak megkedveltem. :) Nagyon sokat beszélünk, és többször volt már, hogy a buszmegállóban megvárta a buszomat, (még úgy is, hogy közben legalább 3-4 olyan busz is elment, ami jó lett volna neki) és mindketten azzal mentünk, illetve addig mentünk együtt, ameddig ő le nem szállt. :) (Neki nagyjából bármelyik busz jó, viszont én messzebb lakom, és csak egy busz jár arrafelé.) Itt jönne a fogas kérdés: Hogyan közeledjek hozzá, hogy ne "ijesszem" el? Esetleg meg merjem ölelni valamelyik nap, amikor elköszönök tőle? Teljesen nincs ötletem.
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat.
16/F
figyu, szerintem sínen van a dolog, nincs szükség itt tanácsra;D
ne legyél továbbra se rámenős, beszélgessetek sokat, majd alakulnak itt a dolgok:)
sok sikert;)
20l
Jézus! Szerintem ne csókold meg! Az már elég rámenős, ráadásul egy buszmegállóban, ahol nem is ''kettesben'' vagytok. Elköszönésnél adj neki egy puszit az arcára, vagy öleld meg. Nehogy azon bukjon már, hogy túl sok volt. Mennyi ideje beszélgettek? Szerintem el is hívhatnád valahova párszor, akár a ti barátaitokkal együtt. Ne csak a buszmegállóba :D na és utána kezdj el úgy nyomulni.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!