Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol találok egzotikus lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok egzotikus lányt Pesten?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon bejönnek az ázsiai vagy néger lányok vag akár a félvérek. De nem tudok ilyenekkel ismerkedni mert nem túl sokat látok. Pedig nagyon durván bejönnek.
2012. jan. 18. 13:35
1 2
 11/18 tevetke ***** válasza:

Hmmm... azok nagyon fincsi kis faszik voltak a filmben :P Bugyit is kellett cserélnem, mikor azok a jelenetek lementek a filmben...

Ehh de beteg vagyok :D na jó nem, csak ilyen disznó humorral vagyok megáldva... :D

2012. jan. 18. 15:42
 12/18 anonim válasza:

Ez csodálatos, csak semmiképpen ne négerezd. bár én félvér vagyok, de el nem tudom mondani, mennyire idegesítő.

Mondjuk, van egy csomó cica, akik emiatt feljebbvalónak gondolják magukat és ilyen "afrika baby" szerű fantázianeveket aggatnak magukra, szerintem ők a te műfajod :D Sok sikert amúgy!

2012. jan. 19. 08:55
 13/18 anonim ***** válasza:

menj ki az utcára te agyi rokkant! van ott minden féle!

ja, hogy puhap öcs vagy és nem mered megszólítani a nőket?

az már a te bajod!

2012. jan. 19. 22:04
 14/18 anonim ***** válasza:

Először is, szerintem nem bőrszín alapján kell párt választani, ha megtalálod benne azt, akire mindig is vágytál, lehet kék is. Magánvélemény.

Ha komolyan gondolod a kapcsolatot készülj, hogy páran furcsálni fogják-ugyanakor ezt ne vedd rossz néven, általában csak a szó jó értelmében csodálkoznak.

A feleségem kenyai, fekete. A négerezés vegyes, őt nem zavarja (a niggerezés igen), van aki viszont harap érte, mint a fentebbi válaszból kiderült. Inkább hanyagold.

Az egyetemek környékén "keresgélj", a feleségemet is egyetmistaként ismertem meg, a kollégiumi szobatársamnak volt egy rövid ideig tajvani barátnője is, de a lány megcsalta, aztán haza is utazott nem sokra rá.

2012. jan. 21. 12:18
 15/18 A kérdező kommentje:
végre egy értelmes ember. am nem nagyon érdekelnek az előítéletek. mindenkinek más tetszik épp ezért van 1000 féle ruha és 1000 féle zenei stílus. embere válogatja.
2012. jan. 21. 12:38
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom, pontosan milyet keresel, de a Mammutot ajánlom. Minden nap tele van kínaiakkal.
2012. jan. 23. 21:20
 17/18 anonim ***** válasza:
adj fel szexhirdetést, ez a legegyszerűbb
2012. febr. 15. 11:10
 18/18 anonim válasza:
Kínai étterem, kínai diszkont, Asia Center, Bevándorlási Hivatal, angol nyelvű társkeresők
2012. febr. 15. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!