Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok egzotikus lányt Pesten?
Hmmm... azok nagyon fincsi kis faszik voltak a filmben :P Bugyit is kellett cserélnem, mikor azok a jelenetek lementek a filmben...
Ehh de beteg vagyok :D na jó nem, csak ilyen disznó humorral vagyok megáldva... :D
Ez csodálatos, csak semmiképpen ne négerezd. bár én félvér vagyok, de el nem tudom mondani, mennyire idegesítő.
Mondjuk, van egy csomó cica, akik emiatt feljebbvalónak gondolják magukat és ilyen "afrika baby" szerű fantázianeveket aggatnak magukra, szerintem ők a te műfajod :D Sok sikert amúgy!
menj ki az utcára te agyi rokkant! van ott minden féle!
ja, hogy puhap öcs vagy és nem mered megszólítani a nőket?
az már a te bajod!
Először is, szerintem nem bőrszín alapján kell párt választani, ha megtalálod benne azt, akire mindig is vágytál, lehet kék is. Magánvélemény.
Ha komolyan gondolod a kapcsolatot készülj, hogy páran furcsálni fogják-ugyanakor ezt ne vedd rossz néven, általában csak a szó jó értelmében csodálkoznak.
A feleségem kenyai, fekete. A négerezés vegyes, őt nem zavarja (a niggerezés igen), van aki viszont harap érte, mint a fentebbi válaszból kiderült. Inkább hanyagold.
Az egyetemek környékén "keresgélj", a feleségemet is egyetmistaként ismertem meg, a kollégiumi szobatársamnak volt egy rövid ideig tajvani barátnője is, de a lány megcsalta, aztán haza is utazott nem sokra rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!