Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendre elbuknak a csajok a tesztemen pár hét után. Mit lehetne kezdeni ezzel a dologgal?
Arról van szó hogy már évek óta én is keresem a páromat, de mindig kiábrándulok belőlük. Az elmúlt hónapokban is volt pár csaj, mindig könnyen indult, mindegyikkel találkozgattam,jól elvoltunk és mindig ott volt az az érzés hogy talán most jóra fordulnak a dolgok. Szerintem sosem voltam rámenős, nem voltam tolakodó, de én alapból olyan vagyok hogy szeretek a másik kedvében járni, csak sosem kapok vissza semmit. Egy idő után azt érzem hogy csak én tartom fent a beszélgetést,én vagyok az aki keresi a másikat,ráír a másikra meg stb. A legrosszabb az benne hogy rajtuk semmi különöst nem látok, ugyanúgy szeretnek velem lenni,szépeket mondanak,még ők smárolnak le...csak tudjátok egy idő után a dolgoknak is kölcsönösnek kell lennie, nem azt várom hogy rohanjanak utánam, hanem csak azt érezni hogy én is kicsit fontos vagyok. Ha én nem keresem az ég világon semmi nem történik, még csak annyi sem hogy megkérdezze "miújság veled?" Ilyenkor jön az a dolog hogy várok pár napot, még ha annyira sem képes hogy az életben csak 1x ő írjon rám akkor ezután jön az a dolog hogy kiábrándulok az egészből,és még ha akarnám akkor sem tudnék úgy nézni rá ahogy ezelőtt. Akárkire is ráírnék, vagy felhívnám...simán találkozna velem ugyanúgy, de nemtudnék elmenni ilyen tudatban. Sajnos sosem volt még olyan érzésem hogy tudtam hogy ugyanolyan fontos vagyok valakinek mint ő nekem. A többség nem azzal foglalkozik, hogy ő maga szeret-e vagy sem. Csak az érdekli, hogy őt szeretik-e.
22/F
Én lány vagyok, elég zárkózott személyiség, de már sokat fejlődtem ilyen téren. Én mindig úgy tartottam, hogy egy srác dolga, hogy kezdeményezzen és hasonló dolgok. DE: úgy jártam, hogy első/utolsó és idáig egyetlen alakuló kapcsolatféleségemben úgy voltam vele, hogy miért ne írhatnák én jóéjt kívánó sms-t.....idáig szép és jó volt, csak utána válaszra sem méltattak és most se tudom, hogy mi volt az illető baja, mert azóta se szíveskedett megkeresni. Ez lehet, hogy nem ideillő példa, de arra akartam rámutatni, hogy nálatok is van olyan, hogy kb. nagy ívből tesztek a lányra, csak én meg olyan szekér után nem futok, ami nem vesz fel.
Szimpatikus ahogy megfogalmaztad a véleményedet és ezek alapján a személyiséged is érettségre utal, ha így látod a dolgokat. Szerencsés lesz majd a párod!
Az utolsó 2 mondatod pedig telitalálat és abban minden benne van.
22 L
Hát ez elég gáz, és ezt nőként mondom. Bár én az a fajta vagyok, aki elvárja, hogy a férfi kezdeményezzen, de első egy-két randi után azért már ha olyanok a körülmények, igenis aktívan keresem én is a másikat, és jelzem, hogy kölcsönösek az érzelmek.
Nem tudsz ezzel mit kezdeni, aki ilyen, az ilyen, keresgélj tovább...
Oké, hogy az elején a pasi keresi a lányt. Ez természetes is szerintem. De ha már volt találkozás és bejövünk egymásnak akkor onnantól kezdve illene a lánynak is keresnie a másikat. Az úgy nem megy, hogy csak vár és vár.
Nekem is volt olyan, hogy csak én kerestem a lányt mindig, de ő sose. Na ilyenkor elegem lett és hagytam a fenébe inkább. Tényleg, ha annyira nem érdeklem hogy rámirjon akkor ott rohadjon meg egyedül
Ez normális, a férfi kezdeményezzen, mert a nők mint látod hajlamosak túlbonyolítani ezt az egészet. Presztízs harc az egész, valahol érthető, mivel senki sem szeret alárendelt lenni egy kapcsolatban. Viszont, ezt a férfiak adják fel általában először és ha egy nő ezzel visszaél: na az már szánalmas és undorító. Ne kelljen már négykézláb behúzott farokkal közelíteni. Intelligens partnert kell találni, akibe hasonló szintű empatikus képességek szorultak, mint beléd. Tudni fogja, hogy meddig mehet el nálad és vica versa. Vannak értelmes nők is, még mindig azt mondom...
22/F
Hát igen.
Mint nő ezt én sem értem. Bár én nem vagyok ilyen, igaz már férjnél vagyok, szóval a kezdeti mizérián már rég túl vagyunk, de régen sem voltam.
Az utolsó mondatodban egyébként minden benne van, az emberek többsége sajnos ilyen.
Amúgy talán a szájról szájra terjedő barátnői jó tanácsok és idióta női magazinokban fellelhető aranyszabályok sem tesznek túl jót az ilyen emberek személyiségfejlődésének. Nem tudom ki találja ki ezeket a "a férfit 3 napig nem szabad felhívni" és hasonló okosságokat, de sok boldog kapcsolat lehetőségétől fosztják meg az arra hallgatókat.
Szerintem jól teszed, ha szelektálsz, csak légy kitartó, előbb utóbb megtalálod akit keresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!