Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen temakat hozzak fel? (egyebkent jelenleg van baratja) varjak a dologgal meg szakitanak?
Mar lassan egy eve chatelek egy lannyal, es joforman mindent tudok rolla... Nem regiben volt is nallam a baratnojevel, es o is mutatott egy kis erdeklodest irantam...Csak ugybar nem igazan tudtam ervenyesulni, pedig utolag mondta is, hogy azert jarkalt ki velem, hogy ott majd egyutt, de nem akarta eroltetni... meg nem feltetlen a smacira gondolt, hanem beszelgesunk 2esben stb...
Szoval, milyen temakat hozzak fel? hogy kezdemeyezzek beszelgetest? Nem akarom ez vegett elszurni az egeszet, hogy "nem" tudok vele mirol beszelgetni...
ez az egy ev aslatt joforman mindent letargyaltunk, de elkepeszto egy lany! :)
En 18/F o 16/L
Koszi szepen a valaszt!
Valamelyik este eppen irta, hogy mennyire utalja mar stb, stb... kerdezem tolle, hogy miert nem szakitasz akkor vele? irja, hogy mert valahol meg szereti... jol van mondom, akkor nem ertem... :D
Egyebkent mielott osszejott ezzel a sraccal, azelott is chateltunk mar, es mondja, hogy igy szeret ugy szeret stb... kozbe osszejottek, de megbocsajtottam, es varok ra, hatha. Nagyon megszerettem, elcsavarta a fejem...
Nah szal,megprobalkozok ezekkel + elkeszitem a kedvenc eteljet, azzal is tuti leveszem a labarol sztem :)
Csak, az a gond, hogy egyedul nem akar atjonni, csak a baratnojevel, ugy meg nem igazan tudok ervenyesulni.. :S
(Bocs, ha offoltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!