Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Előny a csajozásnál ha tudsz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előny a csajozásnál ha tudsz gitározni? (főleg lányok válaszát várom)

Figyelt kérdés

Lényegében még csak elgondolkodtam azon, hogy mi lenne ha megtanulnék klasszikus gitáron gitározni.

Aztán jött az ötlet és most főleg lányokat kérdeznék, hogy mennyit számít az, hogy pl f@osol leszólítani egy csajt de valahonnan megtudja, hogy jól játszol klasszikus gitáron?

2012. jan. 15. 22:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én tanítottam csajozást más srácoknak. Lehet előny, de attól függ.

Ha csak azért játszol, mert "menő", a lányok ezt megérzik, és nem fogsz nekik bejönni. Viszont ha élvezed, és így fejezed ki az érzéseidet, az nagyon vonzó tud lenni. Második, sokadik randin javaslom, hogy játssz neki!

Ezen kívül népszerűséget szerezhetsz magadnak, ha pl. gyakran jársz táborokba, gyakran üldögélsz másokkal a tűz körül, akkor sok lány figyelmét felkeltheted. Vagy ha van saját zenekarod. De csak akkor, ha nem erőlteted, önmagáért játszol, és nem a csajok miatt.

Ezen kívül egy sokak által nem ismert szempont: ki tudod szűrni a sok lány közül, hogy kivel érdemes foglalkoznod. Ha neked fontos, hogy a lány romantikus legyen (ebben a gitáros értelemben), akkor jó ha tudsz gitározni! Egyből jobban fognak keresni azok a nők, akik szeretik. Akik nem szeretik, azok meg kevésbé. De az kit érdekel?! :-)

2012. jan. 16. 00:00
 12/18 anonim ***** válasza:

Én tudok klassz gitáron játszani, ha tanár kell. szólj:D

Nekem előny ha tud, legalább van közös téma, de ha a srác ne jön be akkor ez nem igazán számít.20l

2012. jan. 16. 02:07
 13/18 anonim ***** válasza:
Igen, előny. A gitáros ismerőseimnek szinte mindig van csaja, de akkor igazán nagy előny, ha már van egy közepesen sikeres amatőr zenekarod. Mi fél éve kezdtünk koncertezni, a basszerosunk kb minden koncert után talál valakit egy éjszakára, én meg konkrétan a jelenlegi barátnőmet szedtem fel koncert után. Szóval megéri :)
2012. jan. 16. 08:40
 14/18 anonim ***** válasza:
Nálam előny lenne :) De mondjuk egy kapcsolatban hosszú távon nem előny, viszont ismerkedésnél igen, mert alkalmat teremt a beszélgetésre.
2012. jan. 16. 12:06
 15/18 anonim ***** válasza:

Én 10 évig klarinétoztam. Úgy a legkönnyebb hangszeren tanulni, ha van, aki segít (Pl. Tanár). Ha erre nincs lehetőség, a neten egy csomó gitár leckét lehet találni. De ha már haladó szinten vagy és úgy érzed, hogy jól gitározol, adhatsz egy szerenádot. Nekem bejött. Pár csajt sikerült levennem a lábáról, de ez egy kritikus pillanat, mert mivan, ha éppen "beégsz"? Annyi a lényeg, hogy nem szabad stresszelni, mert akkor a legnagyobb a lehetősége annak, hogy hibázol. Tehát: ha szerenádot adsz, szívből szóljon! És mégvalami: napi 2-3 órát gyakorolj, ha időd engedi. Sok sikert! :)

26/F

2012. jan. 16. 12:38
 16/18 anonim ***** válasza:

Nálam például előny volna. Nagyon bejönnek a zenészek. :D

18/L

2012. jan. 16. 14:50
 17/18 anonim válasza:
aha, soknál nagy előny;))
2012. jan. 16. 18:10
 18/18 A kérdező kommentje:

Abból bajom nem lesz ha tudok gitározni és csajozásnál ez előny is lehet!

Már csak a pénz kéne gitárra mert 10-05 ezret össze kéne szedni, bár most leszek szombaton 17 szóval lehet a pénz egy nagyobbik része meglesz.

Köszönöm a rendes és értelmes válaszokat :D

2012. jan. 16. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!