Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan (vegyem ra) érjem el hogy a suli legmenobb pasija jarjon velem? 16/l
Figyelt kérdés
Tippeket,tanacsokat varok!
Mondjuk mit kellene tegyek hogy fel figyeljen ram?
2012. jan. 15. 16:11
2/7 anonim válasza:
Sehogy. Ha jól néznél ki, akkor már megfektetett volna.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem az a celom hogy lefekudjek vele mar az elso nap!
2012. jan. 15. 16:32
4/7 anonim válasza:
Azért viszonylag jól nézel ki? Anélkül nehéz dolgod lenne:D
Ne mutass cseppnyi érdeklődést se.. Vannak, akik ilyen helyzetben 'már csak azért is' rád nyomulnak, hogy bizonyítsanak maguknak. De túl sok reményt ne fűzz hozzá szerintem..
Amúgy ő végzős lehet, gondolom.. ugye?
5/7 anonim válasza:
szted a suli legmenőbb palia megmarad EGYETLEN EGY DARAB lánynál???
Naívság a köbön......... -.-
F18
6/7 A kérdező kommentje:
lehet hogy naivság!
De nekem nagyon tetszik , és kell!!
Ami azt illeti nem vagyok csúnya,sok fiú szeretne velem járni de ok nem jönnek be!
Igen o végzős:D!
2012. jan. 17. 21:20
7/7 Érdeklődő Ember válasza:
mond neki ha ma járunk, holnap lefexem veled..
igy mindenki jóljár, jártál is vele, meg nem is az első nap volt szex... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!