Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Irigy vagyok mert neki van pasija nekem meg nincs. Gáz vagyok? :D
Az egyik barátnőm még tavasszal összejött valakivel és novemberben szétmentek. Már vele is úgy gondoltam hogy örökre együtt maradnak, mert rendes fiú volt, de mégsem. Á mondom most egy darabig "egy szinten leszünk" mert én cikinek tartom hogy nincs senkim, szóval mikor neki van, akkor egy lúzernek érzem magam, erre ma meséli hogy 2 hete együtt jár valakivel. Mutatott róla képest is, és hát elég jóképű. Tuti együtt is fognak maradni, eddig mind közül ő néz ki legjobban. Szóval irigy vagyok rá, meg arra is hogy most már nem fogunk annyit találkozni...
21/L
"Tuti együtt is fognak maradni, eddig mind közül ő néz ki legjobban."
Nem látom az összefüggést. :)
Egyszerűen nő vagy, természetes az ilyen.
20/F
Őszintén?
Gáz vagy! :D
Nekem is van olyan haverom akinek van barátnője még sem vagyok irigy rá, főleg h egy tök átlagos lány.
Semmiben nem hátráltat az hogy neki van barátnője, nekem meg nincs. Ugyanúgy elmegyünk bulizni és ugyanúgy haverunk a csaj is.
Áááá de olyan sz*r mert már előre tudom hogy a szülei majd dicsekednek róla, én meg...
A legszebb majd az lesz ha eltelik X idő és jönnek majd a gyerekek, meg házasság, én meg még akkor is egyedül leszek. Na nem mintha annyira igényelném hogy legyen pasim :D szóval jól megvagyok így is, inkább ez ilyen versenyszellem dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!