Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Én kezdeményezzek vagy várjak rá?
A kérdésem előre közlöm, gyerekesnek tűnhet. Tehát van egy lány, aki nagyon messze lakik tőlem... csak ismerkedünk. Viszont későbbiekben tudnák hétköznaponta mindig találkozni... Tehát szoktunk beszélgetni chaten. Mindig én írok rá és a beszélgetéseink nem valami pörgősek... Nem tudom mit gondol rólam, mennyire érdeklem...
Gondoltam nem írok rá, ha érdeklem majd ír ő egy idő után, de ma van 4 napja hogy nem beszéltünk...
Szerintetek ráírjak én és beszélgessünk úgy mint eddig, vagy várjak hogy ő írjon ? /ha nem ír, valószínűleg nem sokat jelentek neki.../
esetleg tudnátok olyan témát adni, amiről sokáig tudnánk beszélgetni ? /de csak akkor ha azt tanácsoljátok hogy ráírjak.../
ui: Egy részről azt gondolom, ha fontos vagyok valamennyire is ír majd... más részről, lehet hogy úgy van vele hogy a fiú írjon... de akkor is egy idő múlva csak rám kellene írnia, hogy mi van velem vagy valami nem ?
köszi előre is a válaszokat!
ja és a beszólogatós válaszok nem érdekelnek... ha unatkozol írjál máshova. ez most egy kérdés, amire rendes válaszokat akarok. thx.
Keress mást. Ő csak kifogásokat keress, a tényleg érdekelnéd találna rád időt.
"esetleg tudnátok olyan témát adni, amiről sokáig tudnánk beszélgetni" minden beszélgetés más és más. Ha ezt nem tudod magadtól vagy nem találsz témát akkor baj van. Ülj le az iskolapadba és tanúlj még egy kicsit. Esetleg menj el kommunikációs tréningekre!
Az előbbiekben milyen gyakran írtál rá?
Amúgy nehéz kérdés, a mind a fiúk, mind a lányok kiismerhetetlenek... Én nekem pl. tetszett egy fiú, és én kezdeményeztem. Egy-egy hét eltéréssel ráírtam 3x, és órákon át beszélgettünk. Majd a suliban, amikor elköszöntünk egymástól mondtam neki, hogy: "Hát akkor szia. Majd beszélünk ... ha rám írsz. :))" És két napra rá rám írt. :D Ha nagyon kell neked a lány, akkor ne add fel, viszont, ha van b terv, akkor ugorj a b tervre... :)
L16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!