Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, kezdeményezzek én vagy várjak?
Figyelt kérdés
Van egy lány akinek nagyon bejövök, szerintem és majd megyünk "randira", szerintetek a napvégén megcsókoljam, kezdjem én vagy inkábbb várjak hogy hátha majd ő fog kezdeni? :O
azt mondta hogy majd a napvégén megmondja, hogy hogyan döntött :)
2011. máj. 2. 22:31
1/7 anonim válasza:
Hát ez helyzettől függ. Érezni fogod, hogy eljött-e a megfelelő pillanat, rajta is látszódni fog, hogy szeretné e. Sok lány azt szereti, ha a fiú kezdeményez, akkor látszódik rajta, h határozott, nem tart az ilyen dolgoktól, de vannak lányok, akik szeretik ha ők kezdeményezhetnek. Változó ez is. Esetleg megpróbálhatod megcsókolni a randi végén, ha engedi, nyert ügyed van, ha nem, előfordul, énis jártam már így. Nem kell zavarba jönni, lehet neki kell egy kis idő. Majd legközelebb. Drukkolok, és remélem sikerül;)
2/7 valaki a tömegből válasza:
Énis voltam már ilyen hejzetben :). Igaz a randi nem volt konkrétan megszervezve. Egy táborban történt, a lánnyal már korábban jó viszonyba kerültem, és egy este bementünk a városba, jól szórakoztunk és mikor viszatértünk elkisértem a sátráig. Valami jelentéktelen témáról beszéltünk, de persze azon járt az agyam hogy most mi legyen kezdjem én vagy nem is gondol semmire, aztán mindketten elhalgadtunk és csak néztük egymást, azt hiszem ettől fogva már világossá vált hogy mi fog történni. De én idióta jóéjszakát kívántam és elmantem a saját sátoromhoz, ahol persze nem birtam elaludni. Azóta is bánom hogy nem csókoltam meg, vagy legalább nem próbáltam meg. Ja és azóta nem beszélünk egymással valamiért nem érdeklem már. De a te eseted persze lehet egészen más én csak egy példát hoztam fel.
3/7 A kérdező kommentje:
Hát köszi a segítséget ;)
vizipipázni fogunk, sétálgatni...stb.
a vízipipánál majd bevetek trükköket :D
2011. máj. 2. 23:09
4/7 valaki a tömegből válasza:
Sok sikert, remélem összejön a dolog, és nem vagy olyan bal*asz mint én xD.
5/7 anonim válasza:
Én is drukkolok nagyon, tudom milyen ez. Am hasonló butaságot én is csináltam, mint az előző. Azóta is bánom...
6/7 anonim válasza:
a lányok szeretik h ha a pasik kezdeményeznek ;)
7/7 A kérdező kommentje:
Én is drukkolok magamnak :)
és bátor leszek :D, max azt mondja bocsi még nem...de akkor majd később, de ha meg engedi ^^legalább nem bbukok semmit :D
2011. máj. 3. 00:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!