Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan hívjam el moziba? 16/F

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hívjam el moziba? 16/F

Figyelt kérdés

Van egy lány, akit már kb 5 éve ismerek. Nekem nagyon tetszik, és kb tök egy hullámhosszon vagyunk, néha szoktunk beszélgetni egy kicsit, nevedgélünk együtt, de nem tudom hogy hívjam el westendbe. Szeretnék vele megnézni egy filmet, beülni egy étterembe stb, de nemtom hogy hívjam el...

(Még egyszer sem rendiztam)

2012. jan. 14. 18:03
 1/10 anonim ***** válasza:
Szia! Eljössz holnap moziba?
2012. jan. 14. 18:04
 2/10 kkzz ***** válasza:
Azt írod, hogy néha szoktatok beszélgetni, szóval nem is értem igazából mi itt a kérdés. Legközelebb, mikor beszélgettek, kérdezd meg, hogy van-e kedve elmenni veled moziba. Netán félsz tőle megkérdezni? Ha igen, akkor ideje lenne összeszedni magad, mert úgy nem fogsz menni semmire.
2012. jan. 14. 18:06
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

-őőőőőő szia, el jösz velem izé...moziba?

kb így fogod tenni, ha egyszer neki állsz

2012. jan. 14. 18:19
 4/10 anonim ***** válasza:

Monnd azt, eljössz e velem moziba, egy jó filmet vetitenek, téged is érdekelni fog .

HA sikerül, akkor viszont ugy döngesd meg, hogy egy napon keresztül csak rángadozzon az orgazmustól

2012. jan. 14. 18:19
 5/10 kkzz ***** válasza:
És az miért baj ha esetleg ő-zik közben? Egyszer el kell kezdeni, aztán majd idővel belejön, nem?
2012. jan. 14. 18:20
 6/10 anonim ***** válasza:
Olyan aranyos:) Ilyen egy fiú. El kell merned hívni randira. Ne várd, hogy ő hívjon:) Hajrá!:)
2012. jan. 14. 18:23
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat asszem már tudom is hoy fogom csinálni, jó hogy válaszoltatok köszi <3
2012. jan. 14. 18:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Oké, hajrá, aztán dugjad, ameddig mozogsz
2012. jan. 14. 19:12
 9/10 anonim ***** válasza:

ma 18:19 vagyok megint.

Nem baj,azért írtam, mert biztos vagyok benne, hogy így mondja majd,már csak azért is, mert izgul.

2012. jan. 14. 20:14
 10/10 anonim ***** válasza:
ok, mostmár kattanj le erről, ne mkell magyarázkodni, senkit se izgat
2012. jan. 14. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!