Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan hívjam el a barátomat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hívjam el a barátomat moziba?

Figyelt kérdés
Régebben szerelmes voltam belé, amiből sajnos semmi nem lett, viszont azóta is jóban vagyunk egymással. Sokat beszélgetünk MSN-en, néha-néha találkozunk is, de úgy igazán kettesben még sosem voltunk. Egyszer lett volna egy alkalom, de sikeresen el lett rontva. (Nem miattam, és nem is ő miatt.) Nem arról van szó, hogy még mindig szeretem, csak a társaságát, ha értitek... Egyszerűen nem vagyok képes elhívni, ő meg szerintem egyszerűen nem akar. (Nem feltétlenül az, hogy nem menne el velem szívesen moziba.) Fogalmam sincs mit tegyek. Már megvan a film is, amit meg szeretnék vele nézni, és az időpont is, már csak az hiányzik, hogy rávegyem magam arra a kérdésre. De tényleg sehogy sem megy. Most mondhatnám azt neki, hogy "Jajj, van egy film amit senki nem akar velem megnézni, neked nincs kedved?" De szerintem ezzel azonnal rájönne, hogy mit akarok. Ráadásul hazudnék is neki, amit nagyon nem szeretek. Van ötletetek, hogy mit csinálhatnék? Köszönök minden értelmes választ. 15/L
2010. ápr. 21. 18:19
 1/6 anonim ***** válasza:
"Szia, eljössz velem moziba?"
2010. ápr. 21. 18:19
 2/6 anonim ***** válasza:
PL: "Szia! Hallottál erről a filmről? Van kedved eljönni megnézni?"
2010. ápr. 21. 18:21
 3/6 A kérdező kommentje:
Tipikus nyomulás, főleg az ő szemében. Mellesleg mint ahogy írtam, erre nem vagyok képes. Az ilyen lányok meg sem érdemlik, hogy moziba menjenek a barátaikkal, mi? :(
2010. ápr. 21. 18:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Kezdjetek el beszélni valamiről, majd tereld a szót a filmek felé, lassan-lassan...ha nem akarsz belecsapni a közepébe, de szerintem, ha rákérdezel egyenesen, akkor az nem hiszem hogy nyomulós.
2010. ápr. 21. 18:28
 5/6 anonim ***** válasza:

dehogynem megérdemled.

a pasi a nyomi, ha ezt nyomulásnak veszi, te jó ég.. Egy ártatlan mozinézés, ettől kiakadna?

egyébként meg amikor beszélgettek msn-en(mert gondolom ott akarod feldobni), egyszer csak dobd be ha kifogytatok hogy "hú mit látok itt a neten. megy a mozikba egy baromi jó film. fú azta ez tök jó. te láttad már?"(belinkeled) reakció.. "mindenképp meg akarom nézni. neked nincs kedved eljönni, megnézhetnénk? úgyis olyan rég láttalak már"

ez így megfelelne a lelkének? :) ennél már tényleg nem lehet "véletlenszerűbben" bedobni neki, hogy véletlen se gyanakodjon.

2010. ápr. 21. 18:30
 6/6 A kérdező kommentje:

Jajj köszönöm, aranyosak vagytok. :)

Egyet muszáj leszögeznem, a fiú nem nyomi, sőt, pontosan ellenkezőleg. Most nem akarok ódát írni róla, de tízszer okosabb, és intelligensebb a többi hasonló korú srácnál, ráadásul van egy stílusa, amit nem lehet felülmúlni.. De ez most nem lényeges. Ez a nyomulásos dolog szerintem félre lett értve. Csak félek, hogy azt gondolná, hogy most ez egy randi lenne, vagy valami. Ha meg odaírom, hogy nem, nem az, akkor meg természetesen tagadná, hogy azt gondolta, és kikerekedne belőle egy kínos szituáció, amit szintén nem szeretnék. Köszönöm a biztatást, megpróbálok mindent elkövetni. :) Az a baj, hogy mi nem igazán beszélünk a filmekről, ezért lesz ez egy kicsit nehézkes, de majd megoldom. Köszönöm, várom a további válaszokat. ^_^

2010. ápr. 21. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!