Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy hivjam el a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hivjam el a legjobb barátomat egy randira el?

Figyelt kérdés
Csak , hogy érezze, hogy nekem már tulságosan fontos.
2010. febr. 16. 21:42
 1/5 anonim ***** válasza:
"Sanyi, nem jösz el velem valahova el?"
2010. febr. 16. 22:05
 2/5 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de ezért nem hiszek a fiú-lány barátságban...

Egyébként te vagy a fiú ha jól sejtem! Na, már pedig ha igen akkor először puhatolózz van-e valakije...Ha nincs akkor se nagyon nyomulj mert elijesztheted! Csak ügyesen! :)

2010. febr. 16. 22:06
 3/5 A kérdező kommentje:
hát én se hiszek a már fú és lány barátságban ! és nő az illetö ! elvileg barátok vagyunk, e annyi mindent sináltunk már, hogy csoda hogy nem sexelünk,(pedig párszor lett volna rá alkalom, de a barátság fontosabb)
2010. febr. 16. 22:08
 4/5 A kérdező kommentje:

elrontottam! lényeg, hogy nem sexeltünk még!

akkor most fontosabb legyen a barátság vagy hivjam el (és ezt , hogy ? sok a Baj utánna, mi lesz ha nem össze jön és összeveszünk akkor végülis a barátságnak is vége :S . az meg ugye nem jó, mert fontos a legjobb barátod, de ha már olyan dolgok történnek , hogy több mint barátság és félsz egy picit, hogy elszurod :DDD ihhhh para van ! Hogy hivjam el a legjobb barátomat egy randira el?Hogy hivjam el a legjobb barátomat egy randira el?

2010. febr. 16. 22:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha tényleg jóban vagytok, udvariasan lekoppint, hogy nem kéne. Nekem is volt olyan, hogy egy leányzóval baromi jól kijöttünk, minden buliba ketten mentünk, és tényleg csak egymással foglalkoztunk, így egyszercsak azt vettem észre, hogy folyton az ő társaságára vágyom. Amikor megmondtam neki, azt mondta, hogy nem kéne eltolni a barátságunkat, végülis igazat adtam neki, és utána ugyanúgy ment minden tovább. Csak megkérdezed- hogy nem-e, ha nem, akkor se szakad össze a világ.
2010. febr. 17. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!