Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hivjam el moziba?
Figyelt kérdés
Van egy fiu akivel egyre jobban vagyunk. Minden este ramir msn-en, suliban mindig hozzamszol, kotekszik, hasonlok... egycsomot beszelunk, es o maga ismerte el hogy mostanaban joban lettunk. Tetszik neki egy lany, de kulfoldi, szoval eleg lehetetlen helyzet, es o is tudja. ugy erzem, ha elmennenk mondjuk moziba vagy uditozni valtozna a dolog, es talan lehetne koztunk valami. a problema csak hogy hogyan kerdezzem meg hogy nem-e akar jonni? probalkoztam mar a tema feldobasaval, persze nem konkretan, de o nem lepett. mit kellene tennem? nem akarom hogy ugy erezze ramaszok v. nyomulok, de ugy erzem nekem kell megtennem az elso kepest! koszi elore is! amugy kicsit ducibb vagyok, es aztmondta hogy neki fontos a kulso is, meg hogy okos legyen az a valaki. okosnak okosnak tart, es mondta hogy jobban nezek ki mint xy, meg h nem a plazacicakra bukik, es en tenyleg nem vagyok az!2010. márc. 21. 18:30
2/4 anonim válasza:
Suliban szerintem hozd fel neki konkrétabban is az elképzelést. Annyira konkrétan h megkérdezed tőle, de persze megfelelően adagolva. Nincs abban semmi nyomulós, ha elmondod, hogy milyen jól érzed magad vele, és kicsit több időt is eltölthetnétek együtt, ezért arra gondoltál, hogy mondjuk elmehetnétek moziba. Én ezt tudom javasolni. :)
18/F
3/4 anonim válasza:
úgy ahogy a kérdést kiírtad:Jössz moziba?
4/4 anonim válasza:
te:-van vmi programod hétvégén?
ő:-nem...
te:-eljössz moziba?
ő:-naná!!!!
te: :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!