Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy csinálják egyes kövér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy csinálják egyes kövér pasik, hogy van csajuk, mégám szép csajuk?

Figyelt kérdés
Pedig nem is annyira gazdagok, hogy ezt indokolná.
2012. jan. 14. 10:33
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy a két lány és a két pasi is egyetemi végzettséggel rendelkezik, előbbiek 2 éve vannak együtt, utóbbiak meg 5 éve abból 1,5 éve házasok. De hogy mennyire kövérek és férfi szemmel nem tudom eldönteni, előbbi tényleg nem annyira kövér, utóbbi nekem eléggé. Azért kérdeztem a véleményeket.
2012. jan. 14. 13:21
 32/34 anonim ***** válasza:
Az utóbbi szerintem inkább mackós (eléggé mackós). De nem minden nőnek fontos a külső, a kockahas. Mondjuk nekem egyáltalán nem számít, inkább a férfi kisugárzása, a fellépése, magabiztossága, és személyige a fontos. A külső kevésbé, bár nem mondom hogy nem fontos.
2012. jan. 14. 13:38
 33/34 anonim ***** válasza:

Szerintem a másodikkal sincs baj, amit linkeltél.

De miért is zavar téged ez?

Már meg lett írva a válasz, hogy van, akinek ez jön be, azért jönnek vele össze. Akkor? További kérdés? Nem csak a pénz lehet a fontos, de, á, hiába magyarázom... Mindegy...

2012. jan. 14. 16:22
 34/34 anonim ***** válasza:

külsőleg lehet hogy azért, mert biztonságban érzi a nő magát mellette, na meg a kövér emberek vidámak, meg jókedvűek, belsőőő! az is jó ha sportolsz, de van rajtad egy kis zsír is, azt is szeretik.

23/F

2012. jan. 24. 11:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!