Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól látom a dolgokat?
Szóval nekem volt egy pasim és minden jól ment másfél évig,de aztán szakítottunk és a pasi nagyon bunkón viselkedett velem,100%-os tapló módjára.A gond csak az,hogy néhány hónap után én is elkezdtem így viselkedni az emberekkel,mert nekem még mindig tetszett a pali meg láttam,hogy más csajoknak is bejön,mégha ilyen tapló is.De engem inkább elkezdtek megutálni ezért,nemhogy szeressenek....
És most arra jutottam,hogy akkora hülye voltam,mert a csajoknak tetszik,ha egy pasi tapló(sajnos),de ez fordítva nem igaz,ugye ? S azért lettem megutálva,mert míg egy tapló pasi elfogadható addig egy tapló csaj már nem az,ugye ?
Mondjátok,hogy jól látom a dolgokat,mert megőrülök ha nem xDD
Ha jól néz ki és van pénze akkor lehet tapló, bunkó , DE lekezelő nem lehet! azt csak legkevesebb ember viseli el és általában csak elvi érdekek vagy a következmények miatt nem pedig szabad akaratból...
szal lehet tapló ha van pénze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!