Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Semleges véleményre van szükségem mert nem látom át a dolgokat valaki aki ki tudja hámozni a mondanivalóm please?
Van egy lány, aki tetszik nekem, csak kicsit bonyolódtak a dolgok. Nem túl régóta beszélünk ilyen gyakran, de nem is ez számít, mert ismerjük egymást nem csak látásból, egyetemen csoporttársam szoval nem ezzel van a baj. Hanem amióta beszélünk nemrég előadta nekem, hogy van egy srác tetszik neki "vagy ilyesmi" csók volt... De a srácnak van barátnője. Szoval összefoglalva, nem lett semmi belőle, és most már nem is igen lesz. Na most jön az a rész ami rám esik... Szerinte aranyos vagyok édi meg ilyesmi, de attól tartok csak barátnak tart :(Mert olyan mintha már ezer éve ismernénk egymást vagy legalábbis ilyesmit mondott nemrég. Viszont ma is jövök ki suliból nem veszem észre mert szemembe süt a nap, aztán egyszer valaki a hátsómra csap , na mondom ki az, hát ő volt az. De hát nem tudom mi a stájsz, mert nem vagyok ilyen nagy casanova még nem volt barátnőm -senki se hiszi el - viszont elmélet megy -.-" Csak mint belső szemlélő nem látom át a dolgokat, nekem semleges vélemény kell, légyszi segítsetek !
Nemrég megpróbáltam elhívni moziba, de arra meg azt mondta az olyan randi szagú-.- De ha semmit nem akar miért ír rám, ha én nem keresem?
21F
Szia!
Lány vagyok 25 éves.
Volt már nekem egy pár ilyen esetem, csak a másik oldalról.Csoporttársam is volt 2 is, akik többet szerettek volna, mint én. Nekem, és azt hiszem ilyen esetekben sok lánynak az imponál, hogy látja a srácon, hogy tetszik neki, mert kell nekünk a rajongás, mert akkor tudjuk, hogy jók vagyunk, és nem örülünk annak, ha a rajongók, már nem érdeklődnek annyira. Az ilyen esetek, amikor gáz neki, ha kettesben hívod valahova, tipikusan az a dolog, amikor rohadtul nem akar tőled semmit, csak a kedvességed és rajongásod kell neki semmi több. Mert ez önbizalmat ad a lányoknak. Ennyi.
Keress olyat, aki komolyan vesz, mint férfit, és nem szórakozik veled.
De, ha mégis csak ő kell kezdd el totál leszarni, attól a lányok begerjednek.
Én már azóta férjnél vagyok, mert lett valaki, aki nem úgy ugrál, ahogy én fütyülök. Férfiasan viselkedik, nem úgy mint egy szerelmes tini.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!