Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iwiwen 2,3-nál jár a pontátlagom, melyet az ismerőseim a külsőmre adtak. Adjak az ilyen véleményre?
Én is le lettem pontozva a halálba, pedig nem tartom magam bányarémnek, inkább átlagnak és azt szokták mondani csinos, jó megjelenésű (idősebbek, felnőttek szerint "szép kislány") vagyok.
Nem tudom, miért van ez, de télleg szimpátiára megy, én pl. a kifejezetten nagyon csúnya, de kedves lányoknak 5-öst adtam, a csini, de sz.tem hülye piccseknek 2-est, 3-ast :P
Amúgy személyiségre engem is sokan nem bírnak, mert túl önálló vagyok és soha nem nyalok senkinek, ez kevés embernek jön be, na bumm...
Viszont az is igaz, hogy egy ismerősöm nagyon szép és neki 5 körüli az átlaga, szal nem minden szép csajt pontoznak le, de mondjuk ő nem egy partypiccs, 16 éves létére sosem ivott még, kitűnő tanuló, orvosnak készül, szal egy normálisabb csaj.
jah, előző voltam:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!