Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy közölnétek egy lánnyal, ha tetszik nektek?
Van egy lány aki tetszik nekem, és az benne a dolog, hogy a lány a legjobb barátom testvére..:S
Amikor felmegyek az osztálytársamhoz(legjobb barátom) akkor a lány is mindig oda jön hozzánk kérdezi, hogy mit csinálunk, meg stb...
Amikor meg ott alszok nálunk, akkor általában filmet nézünk.
Már próbáltam átölelni de megkérdeztem, hogy mit akarok csinálni!
Szerintetek elutasít ezzel vagy csak különös volt neki e helyzet? Sokszor szoktunk beszélni, de amikor a közelében vagyok mindig ideges vagyok, és azon gondolkozok hogy mit mondjak neki.
1 évvel vagyok idősebb nála, és még a tinédzser kor elején vagyok.
Kérlek segítsetek! Lányok, Fiúk! Léci segítsetek!
Fiúk! Hogy közölnétek vele, hogy tetszik nektek?
Lányok! Ti mire figyelnétek fel, hogy egy fiúnak tetszel?
Várom a válaszokat! pls normális emberek válaszoljanak!
Szia tetszel...
bár legjobb barát tesója.... ez nem mindíg jó dolog.. először inkább a barátoddal beszélj...
2/4, az egész ház azt hallgatja, hogy sikítozok a röhögéstől :D
Szerintem próbáld kipuhatolni a barátodnál, hogy mi a lány véleménye rólad. Bár ha taszítanád, biztos nem menne mindig oda :)
Am nekem van a baráti társaságomban egy házaspár, ahol a lányt a legjobb barátnőjének a bátyja vette feleségül :) Szóval ilyenek vannak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!