Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az, hogy fogszabalyzos lannyal nem szabad csokolozni, vagy valami ilyesmi?
Igaz. Sőt, mentholos cigit se szívj, mert impotens leszel. A mikrohullámú sütőt meg ha bekapcsolod, akkor csak lánygyereked lehet.
Már miért ne szabadna ????
Nem igaz! Szabad! -.-
Basszus, egy csomó lány fogszabályzós és van barátja és csókolóznak. Rá fogsz jönni, remélem, hogy ez egyáltalán nem akadályozó tényező. :)
Különben is, a fogszabályzó arra való, hogy kijavítsa a torlódott-fura fogsort, és ne egy csálé fogazatú lányt kapj.
Dehogy koccan. Csókolózni ajkakkal szoktak.
(Egyébként meg ha egyik félnek sincs fogszabályzója, akkor is előfordul némi koccanás, ha túl hevesek... velem is megesett, nem túl jó érzés, de finomabbnak kell lenni, nem kell egészben benyelni a partnered.)
Figy, csókolóztam már fogszabályzós lánnyal és nem történt semmi gáz, marha jó volt, kész. :D
hány éves is vagy?:o
egyébként én is ezen gondolkodtam, hogy szabad-e fogszabis fiúval csókolózni...
Nem szabad, mert elrohad a szád, tapasztalatból mondom, meg kellett műteni és elég drága volt a műtét, azóta nem csókolózom...ez van
vagy valami ilyesmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!