Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utcán, buszon, ismerkedtél már meg lánnyal? (nem utca lány) Ha igen, tartós, laza, baráti kapcsolat lett belőle?
nagyon szép lány volt....olyan szempihentető volt nézni.
Csuklós busz volt...én pont a felénél annál a nagy körnél álltam...amikor egyszer csak elkezdett felém jönni sebbel, lobbal...(kicsit meg is ijedtem azt hittem, hogy leszólít)....egyszer csak odaért hozzám és pont akkor kanyarodott a busz ő rám esett gondoltam itt a remek alkalom...lehet, hogy direkt esett rám...megpusziltam a száján....erre ő elkezdi nekem idézem "te nyomorult szemét" aztán emelte is a kezét megijedtem, becsuktam a szemem és féltem, hogy megüt...na, de aztán nem ütött meg...jelzett és leszállt.
őszintén szólva ez volt életem egyetlen próbálkozása lányoknál...azóta semmi.
19F
aztaaa... te tökös gyerek vagy :D
én is estem rá néhány hónapja pont csuklós buszon egy srácra, de szerencsére ő nem akart ilyen akciókat végrehajtani :D biztos azt hitte, direkt csináltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!